- Adım
- r
- Cihazım
- Mi max2
- Konular
- 14
Evet
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
yani fotoğraflarımı falan da yedekliyor değil mi ?
Evet
Fotoğraflarınız ya yerelde dir, yada SD Kartınızda....yerel hafızanızı yedeklemez TWRP, eğer format atarsanız, yerel hafızanız silinir, o nedenle ya buluta, yada verilerinizi pc ye yedekleyinyani fotoğraflarımı falan da yedekliyor değil mi ?
Bugün fena başlamadıkhadi hayırlısı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben aglamayayim da kimler aglasin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben Max 3 geçtikten sonra Greeshan da mı bozuldu acaba, yorumlarınızı okudukça, içim acıyorOyun oynamadığım halde yerlerdeyim... 8.11.15'e döneceğim bugün tertemiz kurulumla
Kral Max 2 adlı cihazımdan, Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Oyun oynamadığım halde yerlerdeyim... 8.11.15'e döneceğim bugün tertemiz kurulumla
Hocam farklı bir tema kullanıyorum yalnız şuanda ben. Orjinal temada yazıların yarısı gözükmediği için mecbur kalmıştım.Ben Max 3 geçtikten sonra Greeshan da mı bozuldu acaba, yorumlarınızı okudukça, içim acıyor
Sayın Ottoman hocamın temalarından birini kullanınHocam farklı bir tema kullanıyorum yalnız şuanda ben. Orjinal temada yazıların yarısı gözükmediği için mecbur kalmıştım.