- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 295
Wifi ya bağlarsanız, otomatik güncelleme alması lazımMerhaba cepporttan mi max 2 aldım miui10 güncellemesi almadım hala bu konularda sıfır bilgi sahibiyim yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ederim.
Sayın didosior hocam, size müjdem var....aldığım duyumlara göre Max 4 bu şekilde olacakmış...sondaki mış'a dikkat lütfen
MiMax4 with at least a 710+ with 6/128 or 8/256 and display 7.6 or 7.8 QHD
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Wifi ya bağlarsanız, otomatik güncelleme alması lazım
Çok özür dilerim benim aklım Max 3 e gitmiş, ben aldığım akşam güncelledimHocam, Mi max 2 için stabil sürüm olan biliyorsunuz ki Miui 10 yayınlanmadı. Cepporttan cihazı alan hocamızın sürümü stabil sanırım ve bu yüzden doğal olarak Miui 9 da. Tabii ben de pek bilgi sahibi değilim Beta çıkabiliyor mu hocam yeni alınan cihazların sürümleri?
Kral Max 2 adlı cihazımdan, Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Sorun değil hocam keşke biz de alsaydık bir Official Miui 10..Çok özür dilerim benim aklım Max 3 e gitmiş, ben aldığım akşam güncelledim
Gesendet von meinemMi Max 3 mit Tapatalk
Denedim hocam ama ben ne hikmetse bir fayda göremedim yada yanlıştan yapmış olabilrimSayın Amazon42 hocam, siz bunu denedinizmi?Tam sizlik gibi geldi bana
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hiç haber de vermiyorsunuz denediginiziDenedim hocam ama ben ne hikmetse bir fayda göremedim yada yanlıştan yapmış olabilrim