Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
cohci52 Hocam şuanda kullandığım rom Greeshan 8.11.15 version ancak 8.12.6 olanı yani güncellemek istiyorum nasıl güncelleyebilirim telefonun içinde ki uygulamaların silinmesini istemiyorum.
Geçmiş mesajlarda detaylı anlati
O zaman hocam en stabil sürüm bu ise bunda kaliyim çünkü Turk Telekom sağolsun 1 Mbps civarı hızı zor veriyor bana. 10-20 Mblık uygulama indirene kadar can atıyorum diyebilirim. Teşekkür ediyorum angel~~
Hocam bende Türk Telekom kullanıyorum gayet hızlı . 3+gde bile epey iyi. 20 GB internet var hemen bitiyor hatta

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Geçmiş mesajlarda detaylı anlati

Hocam bende Türk Telekom kullanıyorum gayet hızlı . 3+gde bile epey iyi. 20 GB internet var hemen bitiyor hatta
Mobil değil hocam ev interneti ne zaman arasam kontrol ediyoruz saçma saçma konuşup duruyorlar. Altyapıda sorun yok apartmanda tek sorun yaşayan benim. Bilgisayarda sorun olabileceğini ve 3. kişilere (Bilgisayar tamircileri) göstermemi istediler. Bilmiyorlar ki bilişim okuduğumu.. Onlara kalsa telefon da arızalı bilgisayar da arızalı. Adım gibi eminim ki çoğu müşteri temsilcileri ne yapacağını bilmiyor ayrıca 3 lafı bir araya getiremiyorlar konuşurken.

oguzkarael

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Mi 9T
Meslek
MUHASEBE
Konular
18
Skorpi hocamız bizi bıraktı mesajını okurken üzüldüm vallahi ne yalan söyleyeyim

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Bütün miui tabanlı romları denedim ama içinde en iyisi harbiden de greeshan rom imiş teşekkürler cohci52 hocam böyle muhteşem bir rom ile tanıdırdığınız için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütün miui tabanlı romları denedim ama içinde en iyisi harbiden de greeshan rom imiş teşekkürler cohci52 hocam böyle muhteşem bir rom ile tanıdırdığınız için
Bildiğim kadarıyla suanki en iyi stabil durum 8.11.15 değilmi?

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Skorpi hocamız bizi bıraktı mesajını okurken üzüldüm vallahi ne yalan söyleyeyim
Yok bir yere gittiği yok yine buralarda sadece cihaz değiştirdi.Bizi bırakıp gider mi hiç hocam biryerlere

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Mobil değil hocam ev interneti ne zaman arasam kontrol ediyoruz saçma saçma konuşup duruyorlar. Altyapıda sorun yok apartmanda tek sorun yaşayan benim. Bilgisayarda sorun olabileceğini ve 3. kişilere (Bilgisayar tamircileri) göstermemi istediler. Bilmiyorlar ki bilişim okuduğumu.. Onlara kalsa telefon da arızalı bilgisayar da arızalı. Adım gibi eminim ki çoğu müşteri temsilcileri ne yapacağını bilmiyor ayrıca 3 lafı bir araya getiremiyorlar konuşurken.
O konuda benimde sıkıntım var hocam. Katılıyorum size. Malasafeki Turkcell Süper online haricindekiler benim gözümdebes para etmez (Turkcell Süper onlineda Türk Telekom alt yapısını kullanmasına rağmen epey iyi)

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
O konuda benimde sıkıntım var hocam. Katılıyorum size. Malasafeki Turkcell Süper online haricindekiler benim gözümdebes para etmez (Turkcell Süper onlineda Türk Telekom alt yapısını kullanmasına rağmen epey iyi)
Kararımı verdim hocam Türknet'e veya Netspeed'e geçeceğim Taahhüt yok, kota yok baktım sorun yaşıyorum 2-3 müşteri temsilcisini aradım sorunum hala devam mı ediyor? Tak diye sözleşmeyi iptal edeceğim. :D

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Kararımı verdim hocam Türknet'e veya Netspeed'e geçeceğim Taahhüt yok, kota yok baktım sorun yaşıyorum 2-3 müşteri temsilcisini aradım sorunum hala devam mı ediyor? Tak diye sözleşmeyi iptal edeceğim. :D
Bende eve turknet bağlatmak istiyorum ama yorumları baya kötü

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt