- Adım
- ÖZEN
- Cihazım
- Mi max 2
- Konular
- 4
Aynen hocam . Öyle oldu . Darısı başımıza.Max 3mi geçiş yaptı ? Ciddi mısınız siz![]()
Keşkeeeeee benim olsa der gibi
Aynen hocam . Öyle oldu . Darısı başımıza.Max 3mi geçiş yaptı ? Ciddi mısınız siz![]()
Tabiki Mi Max 3Hayırdır hocam hangi telefona geçiş yapıyosunuz. Bende Mi 8 lite almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
Tabiki Mi Max 3
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın inşallah [emoji4]Tabiki Mi Max 3
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Çok şaşırdım hocam. Hiç beklemiyordum. Özellikle Skorpi hocadan . Hayırlı olsun ne diyelim. Bize verdiği desteklerden dolayı teşekkürleri bir borç biliriz.Aynen hocam . Öyle oldu . Darısı başımıza.Ve aşırı kıskandım.
Keşkeeeeee benim olsa der gibi![]()
Hocam konu içersinde bir çok kez anlatıldı,ama tekrar edeyim dirty flash yapıncohci52 Hocam şuanda kullandığım rom Greeshan 8.11.15 version ancak 8.12.6 olanı yani güncellemek istiyorum nasıl güncelleyebilirim telefonun içinde ki uygulamaların silinmesini istemiyorum.
O zaman hocam en stabil sürüm bu ise bunda kaliyim çünkü Turk Telekom sağolsun 1 Mbps civarı hızı zor veriyor bana. 10-20 Mblık uygulama indirene kadar can atıyorum diyebilirim. Teşekkür ediyorumHocam konu içersinde bir çok kez anlatıldı,ama tekrar edeyim dirty flash yapın
Twrp . Wipe .Dalvik art cache ve cache yapıp romu flashlayın veri kaybı olmadan yüklemiş olursunuz.Ama 8.11.15 sürümü şu an en stabil sürüm bence tekrar düşünün derim.[emoji41]
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi