- Adım
- Orta
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- MUHASEBE
- Konular
- 18
Grashan üstad Mi Max 2 mize nihgt sight li camera yapar mı ki
Grashan üstad Mi Max 2 mize nihgt sight li camera yapar mı ki
Hocam konu açıcaksanız eğer tapatalk uygulama dan değil de tarayıcıdan giriş yapmanız gerekiyor foruma telefondan maalesef dediğiniz gibi sorun oluyor.Hocam ben tapatalk kullanarak paylaşım yapamıyorum "Lütfen bir önek ekleyin" diyor nasıl düzeltebilirim
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok sağolun hocamHocam konu açıcaksanız eğer tapatalk uygulama dan değil de tarayıcıdan giriş yapmanız gerekiyor foruma telefondan maalesef dediğiniz gibi sorun oluyor.
Valla arkadaşın biri forumda paylaşmış night Sight lı camera. Yükledim ve denedim, tüm özellikler çalışıyor ve cidden aydınlatıyor fotoğrafları ama tırt. Fotoğraf kalitesi bana düşük geldi ve birazcık soluk. Normal google cameralar o kadar aydınlık değil ama canlı.
Forumdaki konu başlığının ekran görüntüsü aşağıda, forumda bulabilirsiniz. Ayrıca telefonum google camera yüklü ve Magisk root lu olduğu için konudaki apk yı yüklemem yeterli oldu. Telefonunuz Magisk root lu ve google camera yüklü değilse, nasıl yapıldığını forumda bulabilirsiniz.Mümkünse bana linkini ve nasıl yaptığınızı yazarmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sevindim.Eyvallah APK yi yükledim oldu