Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suleyman0303

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
merhabalar ben de bu romu kullaniyorum. Ana sayfadayken sola kaydirinca gelen sayfanin arama kismina aradigim programj yazinca google arama geliyor. Ben google arams degilde telefonda arama yapmak istiyorum. Bunun bir ayari var mi ? Ayrica 8.11.15 romu yuklu ama en fazla 6 7 saat ekran suresi aliyorum. dalvic cath falan yaptim ama faydasi olmadi. Kurarken telefon hafizasi haric herseyi sifirlayip kurdum yine ayni sorun var. Sizin yazdiginiz ekran surelerini imrenerek ve inanamayarak okuyorum. Cevap icin simdiden cok tesekkurler…

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
merhabalar ben de bu romu kullaniyorum. Ana sayfadayken sola kaydirinca gelen sayfanin arama kismina aradigim programj yazinca google arama geliyor. Ben google arams degilde telefonda arama yapmak istiyorum. Bunun bir ayari var mi ? Ayrica 8.11.15 romu yuklu ama en fazla 6 7 saat ekran suresi aliyorum. dalvic cath falan yaptim ama faydasi olmadi. Kurarken telefon hafizasi haric herseyi sifirlayip kurdum yine ayni sorun var. Sizin yazdiginiz ekran surelerini imrenerek ve inanamayarak okuyorum. Cevap icin simdiden cok tesekkurler…
Hocam uygulama kasasını diyorsunuz sanırım ben onu hiç kullanmıyorum nedense ısınamadım o özelliğe bir türlü ama kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar illaki.Yinede Google araması olarak çıkar diye düşünüyorum öyle ayarlanmıştır.
8.11.15 sürümü harika hocam ben en fazla ekran süresini bu romda aldım mutlaka yanlış yaptığınız birşey vardır,dediğiniz imkansız çünkü hiç almazsanız 10 saat kesin alırsınız ama tabiki kullanım alışkanlığına bağlı bu sot olayı herkezde aynı olmuyor maalesef.:)
Ha birde buradaki süreleri paylaşanlar kesinlikle doğru paylaşım yapıyor.İnanmamak gibi bir şüpheniz olmasın.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suleyman0303

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-11-28-12-53-50-814_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-11-28-12-53-50-814_com.miui.securitycenter.png
    81,6 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2018-11-28-12-53-39-464_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-11-28-12-53-39-464_com.miui.securitycenter.png
    50,5 KB · Görüntüleme: 14

Genie

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
r
Cihazım
Mi max2
Konular
14

Poco Launcher kullanabilirsiniz uygulama arama mevcut.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam sizin ki normal değil eğer yedekler önemli değil ise format data yapın derim ben temiz bir kurulum daha iyi sonuç verir,bana göre tabi yüzde 80 de rahat 1 saatten fazla almanız lazım .

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Mesela benim en son aldığım sot genelde dizi izlediğim için bana göre çok iyi izlemesem daha fazla olur du muhtemelen.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
8.11.22 yi yükleyenler, rica etsem, Metin boyutunu büyütünce, ikon büyümesi devam ediyormu hala acaba?

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
eve geçince deneyeyim tlf nu evde unuttum :D

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ana ekranda iken , sola kaydırdığınızda gelecek olan ekranı ayarlardan ayaralayabilmeniz lazım....
Bana göre 8.11.15 romu şu ana kadar en güzel romlardan biri benim için, şu an Bataryam %17 de ve SOT 18 Saat civarında....Sizin Batarya tüketiminiz anormal, arka planda çalışan uygulamalrınızı kontrol edermisiniz lütfen?

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt