- Adım
- Baha
- Cihazım
- Mi Max 2
- Meslek
- Computer Engineer
- Konular
- 2
Yok batarya kesinlikle daha hızlı drain oluyor ancak rom stabil ve kullanışlı, google cam uyumu da güzel.
Beyler yeni surumu kurdum. Bir sorunum var. Ust panelde ses simgesi var hani. Ona basili tutunca ses kisma secenekleri vardi. Bunda o yok. Onun yerine sessiz/rahatsiz etme bolumu açılıyor. Ayari mi vardı bunun?
Bu arada google kamera olarak hangisini kullanalim?
Kesinlikle katılıyorum hocam çok doğru bir hata yapmışsınızUzun sure revo rom kullandim hizli ve sorunsuz bir rom aslinda ama greeshan romu denemek gibi bir hata yaptimbağımlısı oldum başka roma gecemiyorum kullandigim en stabil rom diyebilirim cok memnunum
Keşke herkes sizin gibi böyle hatalar yapsa, sizin adınıza sevindim....demekki övdüğüm kadar varmışUzun sure revo rom kullandim hizli ve sorunsuz bir rom aslinda ama greeshan romu denemek gibi bir hata yaptimbağımlısı oldum başka roma gecemiyorum kullandigim en stabil rom diyebilirim cok memnunum
Üstat adıma memnunum Bazı İOS alışkanlıklarını bırakmama rağmen arada hata oluyor doğal olarak ''UYKU'' hali dün buna bir örnek oldu...Keşke herkes sizin gibi böyle hatalar yapsa, sizin adınıza sevindim....demekki övdüğüm kadar varmış
Sayın DOBERDEN hocama da valla zorla yüklettim ben bu romu.....
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Estağfurullah hocam, öğlenleri Şekerleme iyidir, keşke bende yapabilsemÜstat adıma memnunum Bazı İOS alışkanlıklarını bırakmama rağmen arada hata oluyor doğal olarak ''UYKU'' hali dün buna bir örnek oldu...![]()
Üstat bazen oluyor sürekli değil ama iyi geliyor arada olunca Bu arada size bir sorum olacak izninizle..Font yüklemesini Tema aracılığı ile mi? yoksa başka bir yolu var mı?Estağfurullah hocam, öğlenleri Şekerleme iyidir, keşke bende yapabilsem
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk