Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Bende arttı ekran süresi. Normal şartlarda bu kullanımla 7 saat alıyordum. Şu an 9 saate yaklaştı.

Browserdan üç bölüm dizi izledim. YouTube'da çok uzun süre takıldım. Diğer şeyler de var.

.....

Telefon daha stabil çalışır hale geldi. Önceki sürümlere göre bence daha akıcı ve hızlı. O yüzden her zaman olduğu gibi takmıyorum bataryayı :D

....

Revos diye bir rom varmış. Deneyen oldu mu? Ücretsizmiş artık. (yanlış bilgi olabilir.çok araştırmadır)
Bende de hiç bir değişiklik yok, rom hep aynı hatta dediğiniz gibi, her güncellemede daha da iyi oluyor, SOT a bende bakmıyorum..
Revolution rom MIUI.Pro nun kopyası, çok denemek istedim ama bir türlü fırsat bulamadım, daha doğrusu elim gitmiyor bir türlü

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Beyler takmayı bu kadar ekran sürelerini yav :) 1 saat falan az alıyorsanız bence takılacak bir yanı yok. Son 2 güncellemede kafaya Bende takıyordum ama artık roomun akıcılığı yuzune takmamaya başladım . haha--Room bence gittikçe daha çok stabil hak oluyor sadece ilk başlarda ki güncellemelere göre ekran süresi 1 2 saat arası daha az alıyorum. Ama pek de şeeeetmemeek lazım bence. Stabilite yeter monkey~~

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Beyler takmayı bu kadar ekran sürelerini yav :) 1 saat falan az alıyorsanız bence takılacak bir yanı yok. Son 2 güncellemede kafaya Bende takıyordum ama artık roomun akıcılığı yuzune takmamaya başladım . haha--Room bence gittikçe daha çok stabil hak oluyor sadece ilk başlarda ki güncellemelere göre ekran süresi 1 2 saat arası daha az alıyorum. Ama pek de şeeeetmemeek lazım bence. Stabilite yeter monkey~~
Kesinlikle şeeeyyeetttmemmeeeekkk lazım

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Bende de hiç bir değişiklik yok, rom hep aynı hatta dediğiniz gibi, her güncellemede daha da iyi oluyor, SOT a bende bakmıyorum..
Revolution rom MIUI.Pro nun kopyası, çok denemek istedim ama bir türlü fırsat bulamadım, daha doğrusu elim gitmiyor bir türlü

Çok övüyorlar nesi var bilemedim. Kararlı çıkmasına az kaldı aslında bir çılgınlık yapıp full wipe ile denemek lazım :D

Greeshan reis de efsane rom yaptı. O değil de kim root attı arkadaş benim telefona. Düz kullanıcı olsaydık böyle dertlerimiz olmazdı :D :D

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Skorpi hocam. Eski sürüme geçebilmek için baştan temiz kurulummu yapmak gerek ? Herşeyi silip?

Bu arada kimse kusura bakmasın da bu telefonun en büyük özelliği bataryası. Romun güzelliğinden dolayı zaten stabillk 10 numara 5 yıldız . Ama bataryam şuan sıkıntı . 2 saat ekran süresi benim için çok önemli. Şuan hiç bir şey yapmama rağmen yüzde 81. Sanki kararlı muiu 9 kullanıyorum gibi geldi.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Arkadaşlar Redmi 4a telefonuma bu Romu tavsiye eder misiniz
Kullanan varmı bilmiyorum ama benim size tavsiyem kesinlikle denemelisiniz, belki de romunuzu bulmuş olacaksınız....

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Skorpi hocam. Eski sürüme geçebilmek için baştan temiz kurulummu yapmak gerek ? Herşeyi silip?

Bu arada kimse kusura bakmasın da bu telefonun en büyük özelliği bataryası. Romun güzelliğinden dolayı zaten stabillk 10 numara 5 yıldız . Ama bataryam şuan sıkıntı . 2 saat ekran süresi benim için çok önemli. Şuan hiç bir şey yapmama rağmen yüzde 81. Sanki kararlı muiu 9 kullanıyorum gibi geldi.
Temiz kurulum her zaman iyidir ama önce wipe cache yapıp, eski sürümü yükleyip, bakın, değişiklik olmazsa, temiz kurulum yapatsınız....
Benim Batarya performansımda herhangi bir olumsuz değişiklik yok

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Kesinlikle katılıyorum hocam

TeLLi42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aydın
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0

Hangi surumu yuklemeyi dusunuyorsunuz
Bana gore en iyisi 8.9.20 surumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt