Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam ben de bu ss i görüp yükledim. Greenify bildiğimiz google playdekiyle aynı sadece magisk kurulumu yapılabilen versiyonu yani en azından ben değişik hiçbir şey görmedim. Diğer doze de yanlış bilmiyorsam google servislerini kısıtlayıp pil tasarrufu sağlıyor onda ayar yapamıyorsunuz.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani ben şunu merak ediyorum, gerçekten de bu ikisini yükleyince, bana bataryadan ne kadar kazandırıyor veya kazandıracak

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Yani ben şunu merak ediyorum, gerçekten de bu ikisini yükleyince, bana bataryadan ne kadar kazandırıyor veya kazandıracak

Hocam greenify sizde muhtemelen yüklüdür o yüzden magisk modulune ihtiyacınız yok aynı etki ediyor bataryaya. Ama enable doze fark ediyor bataryada deniyor bence onu indirin ben de daha bugün indirdim ne kadar etki ettiğini bilemiyorum ama faydası var deniyor.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam greenify sizde muhtemelen yüklüdür o yüzden magisk modulune ihtiyacınız yok aynı etki ediyor bataryaya. Ama enable doze fark ediyor bataryada deniyor bence onu indirin ben de daha bugün indirdim ne kadar etki ettiğini bilemiyorum ama faydası var deniyor.

Teşekkürler hocam, Greenify ye hiç ihtiyaç duymadım bugüne kadar ama her ikisinide bende yükledim

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Teşekkürler hocam, Greenify ye hiç ihtiyaç duymadım bugüne kadar ama her ikisinide bende yükledim

Hocam ne demek greenify yi önceden hiç kullanmayıp şimdi yüklediyseniz bataryada büyük fark görebilirsiniz. Tavsiyem bağış paketini de almanız play storede 2.50 tl. Alıncs bazı gereksiz sistem dosyalarını kapatma yetkisini de elde ediyorsunuz

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam ne demek greenify yi önceden hiç kullanmayıp şimdi yüklediyseniz bataryada büyük fark görebilirsiniz. Tavsiyem bağış paketini de almanız play storede 2.50 tl. Alıncs bazı gereksiz sistem dosyalarını kapatma yetkisini de elde ediyorsunuz

Bir de Greenify de tam ayarlar nasıl yapılıyor, bi öğretseniz hocam...dediğiniz paketi alacam, bu durumda Magiskli olanı sileyim dimi?

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Skorpi hocam benim ne kadar oyunlar ve filmlerle içli dişli oldugumu biliyorsunuz. Bu modullerlen önce 7 saat ekran süresi alıyordum. Bugün tam 9 saat aldım .bende saskinim .ve bugün pubg daha fazla oynadım

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Bir de Greenify de tam ayarlar nasıl yapılıyor, bi öğretseniz hocam...dediğiniz paketi alacam, bu durumda Magiskli olanı sileyim dimi?

Hocam bence silin magiskden yüklemekse google playden kullanmak daha mantıklı. Ayarları içinde kurulumda rootlu cihaz ayarlarını yaptıktan sonra sağ aşağıdan + işaretine basıp uyutmak istediğiniz uygulamaları seçiyorsunuz. Seçtikten sonra seçilenler ekran kapandıktan kısa bir süre sonra greenify tarafından uyutuluyor. Ama siz telefonu kullanırken yine de uyutmak istediğiniz uygulama olursa yine greenify de sağ alttaki "zzz" tuşuna tıklayıp uyutabiliyorsunuz bu kadar

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Bende yükledim Greenfy i yalnız bende hiç bir şey farketmedi tüm uygulamaları eklemene rağmen ekran süremde hiç bir fark göremedim bilginize

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Bende yükledim Greenfy i yalnız bende hiç bir şey farketmedi tüm uygulamaları eklemene rağmen ekran süremde hiç bir fark göremedim bilginize

Hocam seçtiğiniz bazı uygulamalar buradaki gibi uyutmaya gerek yok dendiyse belki ondan bir etki etmemiş olabilir. Ama fotoda da görüldüğü gibi çoğu uygulamayı uyutuyor ben bağış paketini aldım ama daha hangi sistem uygulamalarını uyutacağımı seçmedim. Aslında bu uygulama batarya için çok yararlı ekran sürenize az bile olsa etki etmesi lazımdı.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Arkadaşlar, ben bu Greenify yi daha önce yükledim ve maalesef herhangi olumlu bir yanını göremedim, zaten Miui de ki ayarlar o kadar mükemmel ki, herhangi bir başka uygulamaya gerçekten gerek yok, ama yükleyenler yinede denesinler tabiki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt