- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 295
Hocam gelirse bize paylaşırım düşüncemi ben sizin gibi torpilli degilimkiArkadaşlar ben bugün biraz rahatsız ve yorgun olduğum için mi bana öyle geliyor yoksa bu yeni rom sonrası cihaz daha mı hızlandı, yağ gibi akıyor maşallah, en ufak kasma zaten yoktu, şu an neredeyse dokunmadan açılıyor cihazda ki her uygulama....sizlerin görüşleri ve tesbiti bu konuda nasıl, merak ettim....
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam gelirse bize paylaşırım düşüncemi ben sizin gibi torpilli degilimki
Üstad kesinlikle alrim ama ekonomi uygun olsa öncelik 3 olur.Skorpi hocanın önceliği ise yaş büyüklüğüSkorpi hocam özel ve torpilli kusura bakmayın lütfen,öncelik her zaman onun
Ayrıca hocam size bir Max 2 alalım böyle olmayacak,artık bizden gibisiniz sizde
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu an için Max 1 ile idare edecezÜstad kesinlikle alrim ama ekonomi uygun olsa öncelik 3 olur.Skorpi hocanın önceliği ise yaş büyüklüğü
Doğru gibi hocam . Bazi Uygulama girişlerinde pat diye açılıyorArkadaşlar ben bugün biraz rahatsız ve yorgun olduğum için mi bana öyle geliyor yoksa bu yeni rom sonrası cihaz daha mı hızlandı, yağ gibi akıyor maşallah, en ufak kasma zaten yoktu, şu an neredeyse dokunmadan açılıyor cihazda ki her uygulama....sizlerin görüşleri ve tesbiti bu konuda nasıl, merak ettim....
Bence çok farklı ve akıcı olmuş Rom ve Kral'a da apayrı bir hava ve değer katıyor Greeshan EfendiDoğru gibi hocam . Bazi Uygulama girişlerinde pat diye açılıyor
Tam King bu adamBence çok farklı ve akıcı olmuş Rom ve Kral'a da apayrı bir hava ve değer katıyor Greeshan Efendi
Sinsice soteye yatmış sizi takip ediyorum üstadım. Siz başka roma geçilmez dediniz. Ben büyük sözü dinlerimGreeshan gerçekten de harika iş çıkarıyor, Global beta bugün yayınlandı ve adam bunu hemen Repack yapıp, bizlerle paylaştı
Sayın TaNGo uzun süredir sesiniz soluğunuz çıkmıyor, hangi romdasınız yada cihaz mı değiştirdiniz?
Yalnız Ottoman tema da yüklü . Greeshan + ottoman züper oluyor zatenSinsice soteye yatmış sizi takip ediyorum üstadım. Siz başka roma geçilmez dediniz. Ben büyük sözü dinlerim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi