Maalesef hocam belirli bir kaç cihaz için veriyor arkadaş.greeshan rom mi6 için var mı arkadaşlar...?
Hocam biliyorsunuz staj yapıyorum kafayı kaldıracak zaman neredeyse yokPoco Launcher le ilgili ayrı bir konu açılmıştı zaten, forumu ara sıra takip etseydiniz, aramamış olurdunuz
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Mi max 1 için link varmı
cohci52 hocam zaten gerekeni yazmış, ben sadece şunu ilave edeceğim, Pro ve Revo da olan tüm modlar ve hatta daha fazlası mevcut ve Xiaomi'lerin Kral'ı Mi Max 2 için benim şahsen bugüne kadar kullandığım en iyi ve en muhteşem rom olduğunu çok rahatlıkla söyleyebilirimBence bir kullanın sonra bize yazın buradan ne kadar memnun kaldığınızıArb yok bizim cihazlarda.Gönül rahatlığıyla yükleyebilirsiniz.Fazlası ile özelleştirme mevcut.8.9.20 son sürüm var.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yokMi 6 için bu rom var mı hocam
Hocam takip ediyorum sizleri ve skorpi hocami. Yorumlari okudukca rom u yukleyesim geldi eve gecer gecmez yedek alip deneyecegim.Evet gelsin ekran süreleri yükleyen arkadaşlar
Ben başlayayım ilk
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asla pişman olmayacaksınızHocam takip ediyorum sizleri ve skorpi hocami. Yorumlari okudukca rom u yukleyesim geldi eve gecer gecmez yedek alip deneyecegim.