Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Süpersiniz hocam, diğer dediklerim de TRWP de Advanced Wipe kısmında, ama illaki 2 günde bir yapmanız da şart değil, hafif ağırlaştığını hissettiğinizde, yapabilirsiniz... ama sadece bu dediğim ikisini lütfen

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam ikisi deyip 4 tane işaretlemişsiniz

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134

Hocam ss başka bir zamana ait Dalvik ART Cache ve Cache dediklerimi yapın diyor

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

Siz işarete değil, dediklerime bakın lütfen

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Ya arkadaşlar bir sorunum var. Dün gece Dün sitede konu açan bir arkadaşın greenify uygulamasını kurdum . Bazı uygulamaları da uyku falan birşey ler yaptım :D Yatarken de tlf nu kapatıp şarja koydum ve sabah kalktığımda açtım ama tlf dünkü bıraktığım gibi değildi :D

Uygulamalara tıkladıkdan sonra beyaz ekran geliyor kasıyormuş gibi ve 3 4 sn o beyaz ekranda bekledikten sonra açılıyor uygulamalar.. (WhatsApp, bankacılık , face, Instagram vs tüm uygulamalar..) Ve işin ilginci ortalama 2.2 gb ram boş kalırken şimdi 1.4 e düşüyor devamlı. Ama bugün greenify uygulamasını tekrar kaldırdım maalesef yine sorun halolmadi bir türlü . Neden acaba bilen var mıdır :?Yes~~ bu uygulamadan mi kaynaklıdır yoksa başka bir şey midir

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ya arkadaşlar bir sorunum var. Dün gece Dün sitede konu açan bir arkadaşın greenify uygulamasını kurdum . Bazı uygulamaları da uyku falan birşey ler yaptım :D Yatarken de tlf nu kapatıp şarja koydum ve sabah kalktığımda açtım ama tlf dünkü bıraktığım gibi değildi :D

Uygulamalara tıkladıkdan sonra beyaz ekran geliyor kasıyormuş gibi ve 3 4 sn o beyaz ekranda bekledikten sonra açılıyor uygulamalar.. (WhatsApp, bankacılık , face, Instagram vs tüm uygulamalar..) Ve işin ilginci ortalama 2.2 gb ram boş kalırken şimdi 1.4 e düşüyor devamlı. Ama bugün greenify uygulamasını tekrar kaldırdım maalesef yine sorun halolmadi bir türlü . Neden acaba bilen var mıdır :?Yes~~ bu uygulamadan mi kaynaklıdır yoksa başka bir şey midir
Konuyu açan değerli ClassiCTR hocamızdı, mesajınızı görünce size dönecektir

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Konuyu açan değerli ClassiCTR hocamızdı, mesajınızı görünce size dönecektir

Başka bir şey den olabilir ki sizce ? Çünkü o programı kaldırdım ama hala düzelmedi sorun

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181

Greenfyle uyuttuğunuz uygulamalarda mı yaşadınız bu sorunu yoksa tüm programlarda mı? Eğer tüm uygulamalarda yaşıyorsanız greenfy ile ilgili olmadığını düşünüyorum ya da greenfy de deneysel bazı özelliklerini açmış olabilirsiniz. Twrpden dalvik ve önbelleği temizleyip bir deneyin

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Temizle kısmına girin, gelişmiş temizlik en üstteki iki seçenek Dalvik/Art önbelleği ve Önbellek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt