- Adım
- Ayhan
- Cihazım
- Xiaomi 11 5G
- Meslek
- Full Stack Dev.
- Konular
- 134
BL kilidiniz madem açık görünüyor, o halde TWRP yükleyin, olursa da romu tekrardan yüklemeyi deneyincohci52 Hocam miui hesabımı kaldırdım tekrar ekledim, oem izinini kaldırıp baştan verdim, mi unlock'dan tekrar hesabımı ekledim. Pdanet ile sorunsuz eşleştirdim ve gene aynı sorun cihazınızın kilidi açık diyor ama açık değil ne yapmalıyım![]()
Hocam Mi Flash'dan da cihazım görülüyor ve kararlıyı flashliyim dedim hata aldım, cihaz kilitli gözüküyor ayarlardan baktığımda, TWRP yükledim ama root erişimi istiyor ve root atamıyorum. Kısacası Mi unlock'da kilidi açık diyor ama cihaza gelince kilitli diyorBL kilidiniz madem açık görünüyor, o halde TWRP yükleyin, olursa da romu tekrardan yüklemeyi deneyin
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Anlamadım, Twrp root erişimi istemez kiHocam Mi Flash'dan da cihazım görülüyor ve kararlıyı flashliyim dedim hata aldım, cihaz kilitli gözüküyor ayarlardan baktığımda, TWRP yükledim ama root erişimi istiyor ve root atamıyorum. Kısacası Mi unlock'da kilidi açık diyor ama cihaza gelince kilitli diyor
Hocam root permission diyordu TWRP rootsuz rom atmıyor diye biliyorum birdeAnlamadım, Twrp root erişimi istemez ki
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Sayın didosior benim bildiğim kadarıyla, BL Kilidi açık olmayan bir cihaza, TWRP yükleyemezsiniz, TWRP yüklü ise cihazınızda, her türlü romu atabilmelisiniz....Size benim veya başka bir arkadaşımızın yardımcı olabilmesi için, bize doğru bilgiler ve tam olarak nasıl bir hata aldığınızı, mümkünse eğer SS atın lütfen, vermelisiniz ki, size yardımcı olabilelimHocam root permission diyordu TWRP rootsuz rom atmıyor diye biliyorum birde
Sizin adınıza üzüldümSkorpi hocam elinden şekeri alınmış çocuktan hiç farkım yok şu anda
Aramıza hoşgeldiniz, güle güle kullanın... Orası bizde de çalışmıyor, endişelenmeye gerek yokAz önce geçmiş ve aranıza katılmış bulunuyorum yüzünden bir baktım gerçekten çok sevdim en çok sevdiğim şey iste performans modu iyi ki bu rom a geçmişim bana yardımcı olan Skorpi Hocam ve cohci52 Hocam'a çok teşekkür ederim sağolsun ilgilendiler.
Şunu eklemek istiyorum Miui sürümü yazan kısıma basınca herhangi bir fonksiyon işlemiyor sanırım sorun bende
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.