Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Kesinlikle hocam en stabil çalışan kusursuz ayarında bir rom.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah sizden razı olsun hocam, sayenizde bu romu tanıdık ve vazgeçilmezimiz oldu

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Estağfurullah hocam,esas sizden Allah razı olsun.
Vesile olduk diyelim o zaman
Allah sizden razı olsun hocam, sayenizde bu romu tanıdık ve vazgeçilmezimiz oldu

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Arkadaşlar merhaba romu dün kurdum yannız ilk izlenimlerime dayanarak söylüyorum gps i çok kötü miui 9 dan gps modülünü flaslaya bilirim ve pili dendiği kadar çok gitmiyor miui 9 ile aynı ben öğle ahım şahım bişey alamadım pilden yannız şunu söyliyim gcam gercekten efsane bisey
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Arkadaşlar merhaba romu dün kurdum yannız ilk izlenimlerime dayanarak söylüyorum gps i çok kötü miui 9 dan gps modülünü flaslaya bilirim ve pili dendiği kadar çok gitmiyor miui 9 ile aynı ben öğle ahım şahım bişey alamadım pilden yannız şunu söyliyim gcam gercekten efsane bisey
Hocam sizin için hangi rom iyi ise, ona geçmekte fayda var, demekki bu rom herkeste farklı çalışıyor

kerimergin345

Max2 Ayrıcalıktır
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max2
Konular
5
Rom mükemmel ötesi diyorum çok seri kasma 0
Sadece şarj bir anda daha çok gitmeye başladı onu diyorum ama inşaallah duzelicek
Herkese hayırlı geceler bu arada...

mustafaarda

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Arda
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Memur
Konular
1
Aynen hocam gerçekten öyleymiş. Sizler sayesinde room vs de öğreniyorum.
Öğrenmek güzeldir tabii ki.Ve artık kelimenin aslının "Room" değil de "Rom" olduğunu görme zamanıdır.Bir "O" yu fazladan yazıp israf etmeyelim..

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Rom mükemmel ötesi diyorum çok seri kasma 0
Sadece şarj bir anda daha çok gitmeye başladı onu diyorum ama inşaallah duzelicek
Herkese hayırlı geceler bu arada...

Dostum beni yanlış anlama fakat romu sen kullanmıyorsun. Bu yorumu nasıl yaptın? Bir tane uygulama yüklü diyorsun? Sadece tarayıcı kullanarak yaptığın bu değerlendirme doğru mu?

Telefon açıldığında kendi yüklü olan uygulamalar hariç 35-40 uygulama yüklüyorum. Ben konuşsam tamam da seninki doğru mu?

Takmışsın batarya konusuna özelden de yazdın. Seni gerçekten anlamıyorum.

Slim rom var. Xda forumda bulursun. Yükle onu içinde hiçbir şey yok. Tam senlik. Kernel editör kur. Hardrock kernel yükle. İki çekirdek kapat. 2'sini de 630 hıza getir. ...doze(adını tam hatırlamıyorum)diye deepsleep uygulaması var onu da kur. Ayarlarını da yap. Kafan rahat 15 saat sot alırsın. 17-18'i zorlarsın. Sen de rahatlarsın biz de rahatlarız.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Dostum beni yanlış anlama fakat romu sen kullanmıyorsun. Bu yorumu nasıl yaptın? Bir tane uygulama yüklü diyorsun? Sadece tarayıcı kullanarak yaptığın bu değerlendirme doğru mu?

Telefon açıldığında kendi yüklü olan uygulamalar hariç 35-40 uygulama yüklüyorum. Ben konuşsam tamam da seninki doğru mu?

Takmışsın batarya konusuna özelden de yazdın. Seni gerçekten anlamıyorum.

Slim rom var. Xda forumda bulursun. Yükle onu içinde hiçbir şey yok. Tam senlik. Kernel editör kur. Hardrock kernel yükle. İki çekirdek kapat. 2'sini de 630 hıza getir. ...doze(adını tam hatırlamıyorum)diye deepsleep uygulaması var onu da kur. Ayarlarını da yap. Kafan rahat 15 saat sot alırsın. 17-18'i zorlarsın. Sen de rahatlarsın biz de rahatlarız.
Hocam arkadaşın adına sizden özür dilerim....Sayın kerimergin345 aldığım duyumlara göre, bir çok Max 2 kullanıcı arkadaşlarımıza özelden yazıyormuşsunuz, lütfen herhangi bir sorununuz varsa, forumda paylaşın ve size yardımcı olmaya çalışalım, ancak temcit pilavı gibi batarya ve ekran süresini bir daha asla ve asla sormayın, bu konuda size şahsım ve bir çok arkadaşımız gerekli yardımları ve önerileri sundular ve son zamanlarda size kimsenin cevap vermeyişi de herkesi bıktırmış olmanızdan kaynaklanmaktadır....Batarya ve ekran süresi ile herhangi bir soru sormanız halinde veya herhangi bir arkadaşımızı bu konu ile ilgili özelden rahatsız ettiğinizi bir kez daha duymam halinde, sizi forumdan belli bir süreliğine uzaklaştırmak zorunda kalacağımı bilgilerinize sunar, hayırlı günler dilerim

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

riedka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5
Cihazım
ONE PLUS 5
Konular
3
Çok şaşkınım, daha 2. şarj 4. Ve 5. den sonra biraz daha iyileşir ama epicte 8 saatler alırken ve dikkat etmeden(GPS full açık, parlaklık fulle yakın sync full açık vb.) Şimdi rekor sot deneme için tüm önlemleri almama rağmen beklentimi karşılamadı acaba son güncellemeden sonra mı böyle oldu sizdeki durumlar nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt