- Adım
- Burak
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 7
Bende direk kapanıyor bu link direk link paylaşmaz mısınız
Hocam bende linke tikladigimda direkt indirme çubuğu geliyor hangi tarayıcı kullanıyorsunuz acabaBende direk kapanıyor bu link direk link paylaşmaz mısınız
Rica etsem bir lde xiaomi'nin stok tarayıcısını kullanabilirmisiniz acaba orada sorunsuz iniyorMicrosoft Edge kullanıyorum hocam.
Hallettim sağolun.Rica etsem bir lde xiaomi'nin stok tarayıcısını kullanabilirmisiniz acaba orada sorunsuz iniyor
Valla hocam aslında hiç bir fikrim yok, ancak bu durum bende olsa, ilk önce arka planda çalışan uygulamaları kontrol ederdim ve varsa, kapanmalarını sağlardım...sonra TWRP ye girerek Advanced Wipe dan Dalvik/ART Cache ve Cache yapar ve sonrasında Cihazı 15 dakikalığına kapatırdım....Skorpi hocam bu ısınma işine nasıl çözüm bulabilirim
Skorpi hocam bu ısınma işine nasıl çözüm bulabilirim
Hocam, etme, kapatma demişsinizHocam, tamamen şans. Cihaz üretilirken, parçalar üretilirken, malzemeler birleştirilirken, milimetrik hatalardan oluyor genelde.
Yazılımsal ise cihaza hardreset atıp flashtool ile stok rom kurmalısınız. Bu şekilde deneyip bakmak lazım. Sonrasında twrp kurarsınız ve devam edersiniz. Olmuyorsa üstte yazdığım durum.
Bazı küçük tavsiyeler de var bu konuda; %30-80 arası şarj. Şarj sırasında telefon kullanmama. Oyun oynamama. Yüklü uygulamaların arka planda çalıştığını kontrol etme. Günde 10 dakika da olsa telefonu kapatma.
Nasıl ısınıyor hep mi ısınıyor. Hangi işlemleri yaparken ne şekilde ısınıyor aniden mi yoksa yavaş yavaş artarak mı ısınıyor.Hocam, etme, kapatma demişsiniz
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk