Değerleriniz oldukça iyi, tebrikler... Sayın kerimergin345 görmesinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Benim ekran süresi de bu şekilde. Yalnız sormak istediğim bir şey var birden fazla bildirim gelince bildirimler ikonlarıyla değil nokta halinde gözüküyor örneğin şu an 2 bildirim var 2 nokta gözüküyor sizde de öyle mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimki şu an 33-34 derece hocam 41 yük altındayken oluyor genelde ama çok nadir. Birax fazla ısınmış sizin telefonArkaplanda çalışan bir şey mi var?
Bendeki durum bu şekilde, İstanbul oldukça serin de bu aralarMerhabalar. .telefonunuz batarya ve CPU ısı derecesi kaç ? Benim fazla gibi geliyor. Miui 9 ve 10 beyanda hiç ısınma olmuyordu. Bu romda elde hissedilebilcek derecede fark ettiriyor kendini şuan 41 41Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu arada temiz kurdum bu romu. Herşeyi silerek yükledim![]()
Hocam Bursa'da serin ama .Bendeki durum bu şekilde, İstanbul oldukça serin de bu aralar
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Gelin bir ara İstanbul'a ben ayarlarınızı yapayım da sizde en az 12-13 saat alın, valla üzülüyorum sizin bu durumunuzaHocam o süreyi nasıl aldınız ya ben hayatımda almadım o süreyi
Allah'ın kısmetine bak
Telefonda sadece 1 tane uygulama yüklü sadece 1 ve aldığım ekran süresi MAX 10 saat şuan
O 1 uygulamayı çok merak ettim şuan ?Hocam o süreyi nasıl aldınız ya ben hayatımda almadım o süreyi
Allah'ın kısmetine bak
Telefonda sadece 1 tane uygulama yüklü sadece 1 ve aldığım ekran süresi MAX 10 saat şuan
Hocam ekran fotoğrafi aldım şuan . Elbet gelecekGelin bir ara İstanbul'a ben ayarlarınızı yapayım da sizde en az 12-13 saat alın, valla üzülüyorum sizin bu durumunuza
Facebook'a Lite hocamO
O 1 uygulamayı çok merak ettim şuan ?
Hocam ekran fotoğrafi aldım şuan . Elbet gelecek![]()
Yok skorpi hocamın elinin değmesi lazım mutlakaFacebook'a Lite hocam
Hocam hiç yorulmaniza gerek yok isterseniz hemen buradan mesajlaşma yoluyla gosterebilirsinizGelin bir ara İstanbul'a ben ayarlarınızı yapayım da sizde en az 12-13 saat alın, valla üzülüyorum sizin bu durumunuza
Telefonu yollarım isterse hocam sorun yok benim içinYok skorpi hocamın elinin değmesi lazım mutlaka
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hiç yorulmasına gerek yok isterseniz hemen buradan mesajlaşma yoluyla gosterebilirsiniz
Telefonu yollarına isterse hocam sorun yok benim için![]()
Az ses geliyor ama kulaklık kullandigimdan sorun olmuyorÇağrı sesi sorunu oluştu mu?