- Adım
- Ali
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 0
Gunclemeden sonra chromeda sorun yaşayan var mı??
hocam normalde pil süresi paylaşmıyorum amaHocam bende sizin gibi merkezi yerdeyim. Full çekiyor. Lakin. Pil detaylarında hücresel bekleme de epey fazla. Evde bu farkı görüyorum , wifi bağlı iken ,fazla şarj yemiyor. Adam akıllı pie romu ciksada gecsek diye beklyecz sadece galiba.
.10 u bırakalı çok oldu hocamHocam 9.1.10dayım.
Pil olarak aratmaz diyorsanız geçmeyi düşünüyorum bu roma.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nasıl bir sorun hocamGunclemeden sonra chromeda sorun yaşayan var mı??
Agizim açık şuan hocam. Teşekkür ederim. Durmadan pil tasarrufundami kullanıyorsunuz ?hocam normalde pil süresi paylaşmıyorum ama
söyle göstereyimGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Özellikle form doldururken , donuyornasıl bir sorun hocam
daha çabuk yanıt bulma açısından sorununuzu açar mısınız?
(ben kullanmıyorum ama gören doğrudan cevap verebilsin diye yazdım hocam)
arkaplanda saçma salak bildirim almamı engellediği için açık kullanmayı tercih ediyorum hocamA
Agizim açık şuan hocam. Teşekkür ederim. Durmadan pil tasarrufundami kullanıyorsunuz ?
Hocam dediklerinizi yarın bende deneyecegim. Bakalım ben nasıl bir sonuç alacağım , arka planda calisnlari engellemek için kullandığınız ,modül veyada uygulama varmı peki ?arkaplanda saçma salak bildirim almamı engellediği için açık kullanmayı tercih ediyorum hocam
uygulamalar benim seçtiklerim dışında kapalı kalıyor
hem pil tasarrufu hem kafa rahat oluyor
ekleme: önceki sürümleri de hep pil tasarruflu kullandım hocam
ama ona rağmen yine de fark var bence
kendi pil tasarrufu kısmını kullanıyorum hocamHocam dediklerinizi yarın bende deneyecegim. Bakalım ben nasıl bir sonuç alacağım , arka planda calisnlari engellemek için kullandığınız ,modül veyada uygulama varmı peki ?
Deneyeceğim hocam ,ilginize teşekkür eder. İyi forumlar dilerimkendi pil tasarrufu kısmını kullanıyorum hocam
açmadıkça muhatap olmak istemediğim uygulamaların arkaplan etkinliğini kısıtlıyorum o kadar
ben seviyorum
umarım siz de faydasını görürsünüz