- Adım
- zeki
- Cihazım
- xiaomi mi max 2
- Konular
- 9
telefon açılmıyor )))
eyvahh eyvahh
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk
.
Son düzenleme:
telefon açılmıyor )))
eyvahh eyvahh
Size en uygun Rom Kararlı Global...sıfır hataResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Temiz kurulum yaptım ve şu ana kadar tek değiştirdiğim 2 şey var. Birincisi font. İkincisi duvar kağıdı ki. Kaç defa tekrar başlattım olmuyor böyle kaldı. Artık temiz kurulum yapmaktan sıkıldım. Bir tek bende sorun var heralde. Bu 5.temiz kurulumum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RR Rom dışı yeni rom öneriniz var mı? Sıkıntısız falan. Greeshan ufak tefek hatalar olsa da iyi gidiyordu. Son sürüm benim için = İŞKENCE!
Hocam o da pili su gibi içiyor.Size en uygun Rom Kararlı Global...sıfır hata
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
O zaman forumda daldan dala atlamak yerine, cihazınıza bir ince ayar çekmeye vakit ayırınHocam o da pili su gibi içiyor.
siteden romun zipli dosyasını tekrar indirdim , " zip dosyası bozuk" hatası alıyorumYeni Rom kurarken 4 Wipe yeterli
dalvik/art önvelleği
önbellek
sistem
veri
O zaman tekrar indirmelisiniz
siteden romun zipli dosyasını tekrar indirdim , " zip dosyası bozuk" hatası alıyorum
ne yapmamı önerirsiniz
Bir sıkıntı yok aslında ama indirmeyi nasıl yapıyorsunuz,telefondan mı PC den mi?siteden romun zipli dosyasını tekrar indirdim , " zip dosyası bozuk" hatası alıyorum
ne yapmamı önerirsiniz
ilk yüklemeyi telefondan yaptım, rom.zipe bozuk dediBir sıkıntı yok aslında ama indirmeyi nasıl yapıyorsunuz,telefondan mı PC den mi?
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Acaba kurulum bitince wipe yapmadan bir (hata)kırmızı yazı çıkıyor e: ... ondan mı bahsediyorsunuz.ilk yüklemeyi telefondan yaptım, rom.zipe bozuk dedi
ikincisinde bilgisayardan yükleyip sd karta attım yine rom.zip bozuk dedi