- Konular
- 0
Çok Teşekkür Ederim Hocam.
ekleyecekTeşekkür ederim hocam,yeni vermişti,sabah yükledim bende yazdıklarınızı yeni gördüm,ama eklenmemiş hâlâ
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
umarım hocam...ekleyecek
kaçarı yok hocam
biz bu telefonda wake up+ face id kullanacağız
sadece fix problemi yaşıyor sanırım
acelesi yok
ikisini kullanıp elmacılara şu telefonu 1.2 ye almıştım diyeceğim günler yakın
Yüz tanıma özelliği var.hocam.sanırım eklenmemiş
değişiklik yerinde sadece adaway sürümü yükseltilmiş yazıyor ama bı bakalım
Valla hocam ben son sürüm kullanıyorum,gayet akıcı ve güzel bana göre herhangi bir hataya rastlamadım.Siz Kernel değiştirdiğinizden kaynaklı sorunlar bence, temiz kurulum yapın.Birde greeshan ın üzerine ilave Kernel vb kurmanıza gerek yok.Hocam hardrock kernel attıktan sonra wi fiya bağlanmama ve her siteye girmemeye başladı. Şu an greeshana giremiyorum romu bidaha indirmem gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
son sürümde hatalar çok nedense hocam temiz kurulum da yaptım. Wi-Fi otomatik kapatılıyor cihazda genel bir yavaşlama var. Kernelden değilmiş sorun. eski sürüme yada yeni sürüm gelene kadar aosp romlarına yönelirim belki
yok hocam temiz kurulum yaptım sorunlar devam ediyor.Valla hocam ben son sürüm kullanıyorum,gayet akıcı ve güzel bana göre herhangi bir hataya rastlamadım.Siz Kernel değiştirdiğinizden kaynaklı sorunlar bence, temiz kurulum yapın.Birde greeshan ın üzerine ilave Kernel vb kurmanıza gerek yok.
2.defa temiz kurulum taptım ve şu an telefon çöktü gibi birşey oldu. ekran simsiyah üstteki 4g çubuklar ve pil var sürekli saat yanıp sönüyoryok hocam temiz kurulum yaptım sorunlar devam ediyor.
2.defa temiz kurulum taptım ve şu an telefon çöktü gibi birşey oldu. ekran simsiyah üstteki 4g çubuklar ve pil var sürekli saat yanıp sönüyoryok hocam temiz kurulum yaptım sorunlar devam ediyor.
acaba romu indrirken mi oldu internetim kötü ve sürekli indirme kesilmişti. ama sanmıyorum çünkü tam indiValla hocam ben son sürüm kullanıyorum,gayet akıcı ve güzel bana göre herhangi bir hataya rastlamadım.Siz Kernel değiştirdiğinizden kaynaklı sorunlar bence, temiz kurulum yapın.Birde greeshan ın üzerine ilave Kernel vb kurmanıza gerek yok.
Bize neden gelmemiş yükledim yok bendeBu romu,kim,yapıp yüklediyse,Çok Teşekkür Ederim.Telefon,Uçak olmuş.bataryada bitmiyor.sabah 8 den beri netten çıkmadım.42 gösteriyor.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu romu,kim,yapıp yüklediyse,Çok Teşekkür Ederim.Telefon,Uçak olmuş.bataryada bitmiyor.sabah 8 den beri netten çıkmadım.42 gösteriyor.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam datayi sifirlamakmi temiz kurulum yoksa 4 wipe islemimiHocam hardrock kernel attıktan sonra wi fiya bağlanmama ve her siteye girmemeye başladı. Şu an greeshana giremiyorum romu bidaha indirmem gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
son sürümde hatalar çok nedense hocam temiz kurulum da yaptım. Wi-Fi otomatik kapatılıyor cihazda genel bir yavaşlama var. Kernelden değilmiş sorun. eski sürüme yada yeni sürüm gelene kadar aosp romlarına yönelirim belki
Valla hocam ben son sürüm kullanıyorum,gayet akıcı ve güzel bana göre herhangi bir hataya rastlamadım.Siz Kernel değiştirdiğinizden kaynaklı sorunlar bence, temiz kurulum yapın.Birde greeshan ın üzerine ilave Kernel vb kurmanıza gerek yok.
Hocam greashan romu sitesinden neden silmiş dünki son sürümüValla hocam ben son sürüm kullanıyorum,gayet akıcı ve güzel bana göre herhangi bir hataya rastlamadım.Siz Kernel değiştirdiğinizden kaynaklı sorunlar bence, temiz kurulum yapın.Birde greeshan ın üzerine ilave Kernel vb kurmanıza gerek yok.