- Adım
- ÖZEN
- Cihazım
- Mi max 2
- Konular
- 4
Ben hala takılı kaldim 9.1.10 da
Ne yaptınız ki? Bende dirty flash yaptım hiç bir sıkıntı yok kullanıyorum şu an.dediğiniz gibi yaptım telefon acıldı takılma oluyor herşey gitti temiz krulum yapın
Hocam, sadece %20 batarya tüketimi ile 10 Saat 44 dakika ekran süresi gerçekten de muhteşem , nasıl yaptığınızı bizlerle de paylaşırsanız, mutlu oluruz2018 9. Aydan bir rom yükledim ve kemiksiz 12,5 saat ekran süresi veriyor, yüz tanıma aktif, 4 g mobil veri hep açık, ekran ışığı ortalar civarında, dışarı çıkınca ful,sosyal medya kullanıyorum ve Oyunda oynuyorum,Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paylaşma konusunda size katılıyorum hocamHocam, sadece %20 batarya tüketimi ile 10 Saat 44 dakika ekran süresi gerçekten de muhteşem , nasıl yaptığınızı bizlerle de paylaşırsanız, mutlu oluruz
Hocam temiz kurulum şart, dirty Flash yapmayın. Ayrıca şarj etmeden önce dalvik art cache ve cache yapın mutlaka, çok faydası oluyor. Gerisini zaten rom kendisi hallediyor telefon sabahtan beri elimde, online oyun oynuyorum, saat 22 itibariyle %57 şarjım hala var. Birde ilk Şarjda bu performansı beklemeyin, ikinci veya üçüncü şarjda oturuyor. Bu romda tesadüfen denk geldi. Romu yüklerken dalgınlıkla hata yaptım ve tüm hafızayı sildim. Bilgisayarda bu rom kayıtlıydı, evde de wifi yok, direk yükledimHocam, sadece %20 batarya tüketimi ile 10 Saat 44 dakika ekran süresi gerçekten de muhteşem , nasıl yaptığınızı bizlerle de paylaşırsanız, mutlu oluruz
Hocam müsaitseniz romun linkini alabilirmiyimHocam temiz kurulum şart, dirty Flash yapmayın. Ayrıca şarj etmeden önce dalvik art cache ve cache yapın mutlaka, çok faydası oluyor. Gerisini zaten rom kendisi hallediyor telefon sabahtan beri elimde, online oyun oynuyorum, saat 22 itibariyle %57 şarjım hala var. Birde ilk Şarjda bu performansı beklemeyin, ikinci veya üçüncü şarjda oturuyor. Bu romda tesadüfen denk geldi. Romu yüklerken dalgınlıkla hata yaptım ve tüm hafızayı sildim. Bilgisayarda bu rom kayıtlıydı, evde de wifi yok, direk yükledim
Hocam link yok, dediğim gibi daha önce indirip bilgisayara atmışım, aşağıda sürüm numarasını atıyorum, ona bakıp greeshan.ucoz.com dan indirebilirsiniz.Hocam müsaitseniz romun linkini alabilirmiyim
Tamamdır hocam buldum zaten dediğiniz gibi sitesinde varmışHocam link yok, dediğim gibi daha önce indirip bilgisayara atmışım, aşağıda sürüm numarasını atıyorum, ona bakıp greeshan.ucoz.com dan indirebilirsiniz.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,bir deneyin, inşallah sizde de verimli olur.Tamamdır hocam buldum zaten dediğiniz gibi sitesinde varmış
Teşekkür ederim yardımlarınız için bu arada
Önceki sürüm linkleri konu başlığında mevcut hocam.Tamamdır hocam buldum zaten dediğiniz gibi sitesinde varmış
Teşekkür ederim yardımlarınız için bu arada