- Adım
- Diyar bekir
- Cihazım
- 13 ULTRA
- Konular
- 13
Arama esnasında sensör sorunu yaşayan sadece benim galiba
Sayın Skorpi hocamın da dediği gibi PC den deneyin veya mega ya giriş yapıp öyle deneyin.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam siz hangi romdasınız ki maalesef sizi takip edemiyorum...Sayın Erdinçer hocam da aynı sorun MIUI.Pro da iken varmış, Greeshan romda bu sorun yokmuş...zaten bende ve kullanan diğer arkadaşlarda da yok bildiğim kadarıylaArama esnasında sensör sorunu yaşayan sadece benim galiba
Hocam siz hangi romdasınız ki maalesef sizi takip edemiyorum...Sayın Erdinçer hocam da aynı sorun MIUI.Pro da iken varmış, Greeshan romda bu sorun yokmuş...zaten bende ve kullanan diğer arkadaşlarda da yok bildiğim kadarıyla
+1Arama esnasında sensör sorunu yaşayan sadece benim galiba
Anladığım kadarıyla ilk kurulumu temiz yapmamış olanlarda oluyor, ben 2 hafta önce temiz kurulum yaptım ve geçen haftaki ile bu haftakini Dirty flash yaptım... Yanılıyor da olabilirim, benimki sadece tahmin
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Ooooo hoşgeldiniz hocam, hayırlı olsun Greeshan romunuz... varmış dimi dediğimiz kadarEvet
Sonunda sizinleyim. Çok harika bir rom. Çok akıcı ve nedense batarya inmiyor . Çok saskinim gerçektenResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.