Hocam bu romda yüz tanıma sistemi vardı zaten,ama son bir kaç sürümde hata olduğu için çalışmıyor.En son verilen güncelleme de düzeldi mi bilemiyorum henüz.Yeni verildi.Yükleyip denemek lazım.bu rom ile yüz tanıma sistemi de mi geliyor ? Mi Max 2 için
Hocam şarj konusunda henüz çok erken bir şey dememiz,ama illa face id kullanıcam diyorsanız eğer o zaman 8.11.15 sürümünü tavsiye ederim.Şarjda da çok iyidir,herhangi bir sorun da yok üstelik.Yeni güncellemeyi indirdim. Sarj konusunda performans düşmüş. FACE ID yine gelmiyor. Tema uygulamasına ses ve yazı tipleri geri gelmemiş.
Takipteyiz hocam siz hadi herkes geçsin bu iş tamam en iyisi bu demeden kımıldamamEee yok mu yükleyen son sürümü benden başka
Galiba herkes RR kullanıyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takipteyiz hocam siz hadi herkes geçsin bu iş tamam en iyisi bu demeden kımıldamam
rr sıkıntısız demiştiniz hocamValla hocam bunu yükledim ama aklım RR deki ekran süresinde kaldı,çok kötü kaşınıyorum şu an yüklememek için zor tutuyorum kendimi.
Bence yüklemelisin kaşıntıya da çok iyi geliyor ne yalan söyleyeyim iyiki mido için MIUI güncellemesi çıkmıyor bu aralar o kadar mutluyum ki sonunda istediğim gibi bir rom oldu RR akıyor resmen nasıl bir rom yaptıysam artuk....Valla hocam bunu yükledim ama aklım RR deki ekran süresinde kaldı,çok kötü kaşınıyorum şu an yüklememek için zor tutuyorum kendimi.
Sıkıntı yok hocam,ben gün aşırı kullanmadım sadece, arkadaşların paylaştığı süreleri görünce kaşıntı vurdu.Ama elim gitmiyor pek miui a kötü alıştım o yüzdenrr sıkıntısız demiştiniz hocam
aklımda var ama
tam ekran hareketlerine acayip alıştım
onda yok sanırım
bir de .10 dayım
sıkıntı falan hiç yok
kurcalama isteğim yok o yüzden
9 un alacak güncellemesi kalmadi
ama 10 da vermediler resmen