Hocam root yok ama magisk var. Birde ben recovery yani orjinal miui sürümünü flaşlasam brciklenir mi cihaz?
Hocam yanlış anladınız galiba. Magisk zaten en son sürümğ yüklü. Magisk root gerektiriyor mu? TB root yok diye uyarı veriyor. 2. Paragraf başınız için teşekkürlerLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburdan en son magisk sürümünü indirip twrp ile flash'la. Magisk düzelir. Olmadı kaldırıp tekrar kurabilirsin.
Mi Max 2 BL Kilidi Açma + Twrp + Root + Global ve Xiaomi .EU Rom Yükleme bu adresten de Mi Flash ile Global ROM yükleme adımını takip edebilirsin.
Bide hocam 2.konu için anladığım katarıyla dalvil cache yapıp yeni romu yüklüyoruz. Bu kadar. Değilmi?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburdan en son magisk sürümünü indirip twrp ile flash'la. Magisk düzelir. Olmadı kaldırıp tekrar kurabilirsin.
Mi Max 2 BL Kilidi Açma + Twrp + Root + Global ve Xiaomi .EU Rom Yükleme bu adresten de Mi Flash ile Global ROM yükleme adımını takip edebilirsin.
Hocam yanlış anladınız galiba. Magisk zaten en son sürümğ yüklü. Magisk root gerektiriyor mu? TB root yok diye uyarı veriyor. 2. Paragraf başınız için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide hocam 2.konu için anladığım katarıyla dalvil cache yapıp yeni romu yüklüyoruz. Bu kadar. Değilmi?
Hocam cihazı temizlemek derken bu seçeneklerden hangisine çentik atıcaz?1) ilk olarak Ayarlar - İzinler - Otomatik Başlatma - Magisk Manager 'a izin ver. Sistem açıldığında çalışsın. Ben ayrıca magisk'e arka planda çalışma izni de veriyorum.
daha sonra magisk uygulamasının içinde modüllerde busybox modülü (linux komutlarının çalışması için) var mı kontrol et. eğer yoksa indirip kur de. magisk 'in başlangıçta çalışmadığı zaman root yetkisi vermediğini gördüm ben. titanium backup bende de root yetkisi alamamıştı.
2) fastboot rom kuracaksan cihazı temizleyip kurulum yapıyor. uygulamalar komple gider. hafıza kartına dokunma diyebilirsin tabiki.
İnternal storage hariç hepsine hocam.Hocam cihazı temizlemek derken bu seçeneklerden hangisine çentik atıcaz?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu arada magisk önerileriniz için teşekkürler şimdi deniyorum.
Sağolun Hocam. Şuanlık greeshandayım. Ama HavocOs ve Lineage Os diye Romlar var. greeshandan iyilermi kötülermi bunlar?İnternal storage hariç hepsine hocam.
Kalın hocam olduğunuz yerde şimdilik tabi,henüz diğer romlar tam oturmamış biraz daha zamana ihtiyaç var,ozaman denersiniz.Sağolun Hocam. Şuanlık greeshandayım. Ama HavocOs ve Lineage Os diye Romlar var. greeshandan iyilermi kötülermi bunlar?