Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ldldldldl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Lslslslsls
Cihazım
Lslslsllslsls
Konular
0
Hocam root yok ama magisk var. Birde ben recovery yani orjinal miui sürümünü flaşlasam brciklenir mi cihaz?

Arkines

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Mi 9T
Meslek
muhasebe
Konular
2

Ldldldldl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Lslslslsls
Cihazım
Lslslsllslsls
Konular
0
burdan en son magisk sürümünü indirip twrp ile flash'la. Magisk düzelir. Olmadı kaldırıp tekrar kurabilirsin.

Mi Max 2 BL Kilidi Açma + Twrp + Root + Global ve Xiaomi .EU Rom Yükleme bu adresten de Mi Flash ile Global ROM yükleme adımını takip edebilirsin.
Hocam yanlış anladınız galiba. Magisk zaten en son sürümğ yüklü. Magisk root gerektiriyor mu? TB root yok diye uyarı veriyor. 2. Paragraf başınız için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burdan en son magisk sürümünü indirip twrp ile flash'la. Magisk düzelir. Olmadı kaldırıp tekrar kurabilirsin.

Mi Max 2 BL Kilidi Açma + Twrp + Root + Global ve Xiaomi .EU Rom Yükleme bu adresten de Mi Flash ile Global ROM yükleme adımını takip edebilirsin.
Bide hocam 2.konu için anladığım katarıyla dalvil cache yapıp yeni romu yüklüyoruz. Bu kadar. Değilmi?

Son düzenleme:

Peuplade

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan
Cihazım
Resmi s2
Konular
2
Öncelikle merhabalar yeni 1 senedir mi Max 2 kullanıyorum greshan romu yükledim dün akşam herşey çok iyi yüz tanıma dekan lakin aramaları alamıyorum arama yapamıyorum sorun ne olabilir
Edit: sim kartı sokup diğer slota bağlayınca çalıştı.

Son düzenleme:

Arkines

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Mi 9T
Meslek
muhasebe
Konular
2
1) ilk olarak Ayarlar - İzinler - Otomatik Başlatma - Magisk Manager 'a izin ver. Sistem açıldığında çalışsın. Ben ayrıca magisk'e arka planda çalışma izni de veriyorum.
daha sonra magisk uygulamasının içinde modüllerde busybox modülü (linux komutlarının çalışması için) var mı kontrol et. eğer yoksa indirip kur de. magisk 'in başlangıçta çalışmadığı zaman root yetkisi vermediğini gördüm ben. titanium backup bende de root yetkisi alamamıştı.

2) fastboot rom kuracaksan cihazı temizleyip kurulum yapıyor. uygulamalar komple gider. hafıza kartına dokunma diyebilirsin tabiki.

Hocam yanlış anladınız galiba. Magisk zaten en son sürümğ yüklü. Magisk root gerektiriyor mu? TB root yok diye uyarı veriyor. 2. Paragraf başınız için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide hocam 2.konu için anladığım katarıyla dalvil cache yapıp yeni romu yüklüyoruz. Bu kadar. Değilmi?

Ldldldldl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Lslslslsls
Cihazım
Lslslsllslsls
Konular
0
1) ilk olarak Ayarlar - İzinler - Otomatik Başlatma - Magisk Manager 'a izin ver. Sistem açıldığında çalışsın. Ben ayrıca magisk'e arka planda çalışma izni de veriyorum.
daha sonra magisk uygulamasının içinde modüllerde busybox modülü (linux komutlarının çalışması için) var mı kontrol et. eğer yoksa indirip kur de. magisk 'in başlangıçta çalışmadığı zaman root yetkisi vermediğini gördüm ben. titanium backup bende de root yetkisi alamamıştı.

2) fastboot rom kuracaksan cihazı temizleyip kurulum yapıyor. uygulamalar komple gider. hafıza kartına dokunma diyebilirsin tabiki.
Hocam cihazı temizlemek derken bu seçeneklerden hangisine çentik atıcaz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu arada magisk önerileriniz için teşekkürler şimdi deniyorum.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Hocam cihazı temizlemek derken bu seçeneklerden hangisine çentik atıcaz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu arada magisk önerileriniz için teşekkürler şimdi deniyorum.
İnternal storage hariç hepsine hocam.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Sağolun Hocam. Şuanlık greeshandayım. Ama HavocOs ve Lineage Os diye Romlar var. greeshandan iyilermi kötülermi bunlar?
Kalın hocam olduğunuz yerde şimdilik tabi,henüz diğer romlar tam oturmamış biraz daha zamana ihtiyaç var,ozaman denersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt