Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Bayağıdır sesiniz çıkmıyor hocam
Gittim sanmayın takipteyim üstadlar

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

recnut91

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
reco
Cihazım
r7
Konular
4
Bayağıdır sesiniz çıkmıyor hocam

Hocam sayenizde çözüyorum problemlerimi öğrendim epeyce sanırım

recnut91

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
reco
Cihazım
r7
Konular
4
Greeshan Max 2 için yeni bir rom yapıyor...yarın veya pazartesi verecek...

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Hocam max 2 batarya performansı ile max3 batarya performansını karşılaştırmanızı rica etsem?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam max 2 batarya performansı ile max3 batarya performansını karşılaştırmanızı rica etsem?

Max 2 de 5300 mAh, Max 3 de ise 5500 mAh Batarya mevcut

recnut91

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
reco
Cihazım
r7
Konular
4
Max 2 de 5300 mAh, Max 3 de ise 5500 mAh Batarya mevcut

Hocam teknik olarak bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Her ikisini de günlük yaşantınızda deneyimlediğiniz için soruyorum ne kadar fark gözlemleyebildiniz?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam teknik olarak bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Her ikisini de günlük yaşantınızda deneyimlediğiniz için soruyorum ne kadar fark gözlemleyebildiniz?

Batarya performansı açışından tek kelimeyle, Mi Max 2 Xiaomi'lerin Kral'ı...Max 3 yanından bile geçemiyor....

recnut91

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
reco
Cihazım
r7
Konular
4
Batarya performansı açışından tek kelimeyle, Mi Max 2 Xiaomi'lerin Kral'ı...Max 3 yanından bile geçemiyor....

Yorumunuz benim için yol gösterici. Teşekkür ederim

mustafaarda

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Arda
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Memur
Konular
1
Eskiden üç kuruşluk bir heyecanımız vardı.Foruma çok sık girer bakardık,yeni,farklı bir rom var mı acaba falan diye.Hayatımızda her sabah yeni bir umut, arayış olurdu.Yok Eu.rom,o olmadı Miuipro rom,o da olmadı en iyisi Epic rom falan derken zaman öyle böyle geçerdi,Ondan ona geçişler yapardık.
Tüfenk icat oldu mertlik bozuldu sözünü konumuza uyarlarsak Greeshan Rom çıktı MiMax2 telefonumuzla ilgili bir heyecanımız kalmadı,monoton bir döneme girdik.Bırak artık farklı bir rom aramayı adamın güncellemelerini bile takip etmeyi,indirip yüklemeyi bıraktık.Gerek görmedik çünkü.Sırf meraktan ve debzaman geçsin diye sonraki birkaç güncellemesini indirip yüklesem de 8.11.15 güncellemesinde kalmakta karar kıldım ve haftalardır da yeni bir macera aramıyorum...
Sana gelince ey Greeshan efendi,uzun lafın kısası o içimizdeki kıpırtı ve kaşıntıları söndürdün.Bitirdin içimizdeki meraklı arayışları.Ayıp ettin yani,ne istedin bizden.Bıraksaydın da biz hergün bi oraya bi buraya koşuşturup duraydık.Her günün bir bekleyişi olaydı.Neyse olan olmuş artık.Ama yaptığın roma saygı duymakla beraber içimde sana karşı bir kırgınlık da yok değil.Mecburmuydun kardeşim bunu bize yapmaya.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Eskiden üç kuruşluk bir heyecanımız vardı.Foruma çok sık girer bakardık,yeni,farklı bir rom var mı acaba falan diye.Hayatımızda her sabah yeni bir umut, arayış olurdu.Yok Eu.rom,o olmadı Miuipro rom,o da olmadı en iyisi Epic rom falan derken zaman öyle böyle geçerdi,Ondan ona geçişler yapardık.
Tüfenk icat oldu mertlik bozuldu sözünü konumuza uyarlarsak Greeshan Rom çıktı MiMax2 telefonumuzla ilgili bir heyecanımız kalmadı,monoton bir döneme girdik.Bırak artık farklı bir rom aramayı adamın güncellemelerini bile takip etmeyi,indirip yüklemeyi bıraktık.Gerek görmedik çünkü.Sırf meraktan ve debzaman geçsin diye sonraki birkaç güncellemesini indirip yüklesem de 8.11.15 güncellemesinde kalmakta karar kıldım ve haftalardır da yeni bir macera aramıyorum...
Sana gelince ey Greeshan efendi,uzun lafın kısası o içimizdeki kıpırtı ve kaşıntıları söndürdün.Bitirdin içimizdeki meraklı arayışları.Ayıp ettin yani,ne istedin bizden.Bıraksaydın da biz hergün bi oraya bi buraya koşuşturup duraydık.Her günün bir bekleyişi olaydı.Neyse olan olmuş artık.Ama yaptığın roma saygı duymakla beraber içimde sana karşı bir kırgınlık da yok değil.Mecburmuydun kardeşim bunu bize yapmaya.
Global Beta yayınlanmadığı için rom veremedi...Bugün Global Beta 9.1.10 yayınlanınca hemen işe koyuldu ve yarın veya pazartesi gününe kadar repack edecek....Evet alışkanlıklar gerçekten de çok kötü ve zaten devamlı rom yüklemek de bir hastalık...kurtulmak lazım...haftalık dozajlar mesela bana şu an için yetiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt