Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21
15. Sürüm bana şarj konusunda epey sıkıntı yarattı. Suanki sürüm iyi. Okdr problem değil benim için. . eski sürüme geçecektim. Bunu beğendim bunla kalcam ins hocam. Gerçi telefonla son haftalairm ama
15. Sürüm bana şarj konusunda epey sıkıntı yarattı. Suanki sürüm iyi. Okdr problem değil benim için. . eski sürüme geçecektim. Bunu beğendim bunla kalcam ins hocam. Gerçi telefonla son haftalairm ama
Hocam gerçekten bir önceki sürüme göre batarya performansı ve hızlı tatmin edecek derecede yükselmiş durumda ikinci versiyonu halden indirmedim en kısa zamanda indireceğim