- Adım
- Orta
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- MUHASEBE
- Konular
- 18
Twrp korunuyor değil mi hocam silinmiyor
Aynen hocam silinmiyor.Normal şekilde yüklüyorsunuz ama bootloap da kalmaması için sadece magisk veya lazy flasher flaslamak gerekiyor.Twrp korunuyor değil mi hocam silinmiyor
Hocam ikiside global beta ama biri repack lı ne olur ne olmaz yedek alıp deneyin,hiç bu şekilde yükleme yapmadım yanlış bilgilendirmek istemem.Dirty flash yapsam verilerim de korunur mu
Evet hocam,romu flashlayın wipe yapıp üzerine magisk flashlayın yeterli.Aynı anda ikisini de beraber mi flash yapacağım
Ama greeshan da ne açıdan memnun değilsiniz merak ettim hocam sakıncası yoksa?Aynı anda ikisini de beraber mi flash yapacağım
Normalde tam tersi olması lazım ama kullanım alışkanlığına göre fark ediyor demekki hocam.Üstad ben global beta kullaniyordum günü çok yoğun kullanım ile en az yüzde 30 larda bitiriyordum şimdi greshan de çok az yoğun kullanıyorum şarz bitiyor günü yüzde sıfıra yakın bitiremiyor maalesef
Aynen hocam.Üstad romu Flaş ladim diyelim reboot etmeden anasayfa install magisk Flaş sonra reboot mu etmem gerekiyor