Tabii hocam aldığım yedeği ve romu pc'ye atıp her şeyi sileyim daha sonra romu kurayim. Sonra da datayı geri yüklerim. Umarım ana ekran aynen kalır.Twrp den yedek alıp kurulum sonrası data yıl yüklerseniz uygulamaları nız olduğu gibi kalır...
Bu arada twrp den yedek alırken parmak izi ve deseni kaldırmayı unutmayın...
Anlamadım hocam Data'yı restore yapmak nedir?Hocam backup ını alıp kurulumdan sonra sadece data'yı restore yapınca cihaz herşeyiyle birebir eski haline dönüyor, sanki yeni rom yüklememiş gibisağolsun Skorpi Hocam herşeyi öğretti bize, hakkını ödeyemeyiz
️
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabii hocam aldığım yedeği ve romu pc'ye atıp her şeyi sileyim daha sonra romu kurayim. Sonra da datayı geri yüklerim. Umarım ana ekran aynen kalır.
Kral MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam şunu da fark ettim sadece parmak izinde değil güç tuşunda bile gecikiyor ekran.Hiç şüpheniz olmasın hocam. Esasen yedeği pc'ye atmayada gerek yok, çünkü normalde cihazın ana hafızasında twrp-backup klasörü içerisinde kalıyor ama ne olur ne olmaz belki hatalı işlem yapabilirim, sağlamda dursun derseniz haklısınız tabi.
Tabii hocam aldığım yedeği ve romu pc'ye atıp her şeyi sileyim daha sonra romu kurayim. Sonra da datayı geri yüklerim. Umarım ana ekran aynen kalır.
Anlamadım hocam Data'yı restore yapmak nedir?
Hocam şunu da fark ettim sadece parmak izinde değil güç tuşunda bile gecikiyor ekran.
Hocam backup ını alıp kurulumdan sonra sadece data'yı restore yapınca cihaz herşeyiyle birebir eski haline dönüyor, sanki yeni rom yüklememiş gibisağolsun Skorpi Hocam herşeyi öğretti bize, hakkını ödeyemeyiz
️