- Adım
- Tuncay
- Cihazım
- mi5s Plus
- Konular
- 3
Temiz kurulum için ne yapmak lazım
Hocam önemli bir şey yok ise cihazda format data yapın,yok silemem derseniz twrp den dalvik art cache,cache,sistem,data wipe yapın.Romu flashlayın.Temiz kurulum için ne yapmak lazım
Eğer fazla bilginiz yok ise ilk sayfayı veya Max 2 konusunu inceleyip öyle deneyin hocam,yanlış birşey yapmayın sorun olmasın.Temiz kurulum için ne yapmak lazım
Şimdiden hayırlı olsun hocamSanirim Mi Max 3 aliyorum.![]()
TWRP en son sürümü mevcutmu acabaHocam önemli bir şey yok ise cihazda format data yapın,yok silemem derseniz twrp den dalvik art cache,cache,sistem,data wipe yapın.Romu flashlayın.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ooo hocam bakıyorum da yeni versiyon gelmişHocam 12.13 şarj açısından kötüydü yüklemedim ben.11.15 en iyisi ama 12.20 çıktı şu an onu kullanıyorum şarj denemedim henüz erken ama rom akıyor resmen isterseniz sizde 12.20 yükleyin direk beğenmezseniz 11.15 i yüklersiniz.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet hocam buradan yükleme yapabilirsiniz.TWRP en son sürümü mevcutmu acaba
Hocam şarj konusunda henüz bir şey diyemem fazla olmadı yükleyeli çünkü.Ama çok akıcı olmuş rom bildirim sorunu yok akıyor resmen yükleyin bence beğenmezseniz 8.11.15 e dönersinizOoo hocam bakıyorum da yeni versiyon gelmiş![]()
8.11.15'deyim şuan ben. Durumlar bundan ibaret. Son sürüme geçsem mi acabaTapatalk ve Instagram bildirimleri gelmiyor cihazı uyandırsam dahi. Sadece WhatsApp geliyor. YouTube bildirimi bile geliyor.. Utansın Tapatalk ve Instagram
Not: Cihazı şarj etme durumu yok, usb tethering internet paylaşımı yapıldı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynen hocam az sonra yeni bir yedek alıp hemen yükleyeceğim. Sabırsızlandım şimdiHocam şarj konusunda henüz bir şey diyemem fazla olmadı yükleyeli çünkü.Ama çok akıcı olmuş rom bildirim sorunu yok akıyor resmen yükleyin bence beğenmezseniz 8.11.15 e dönersiniz
Hocam bunu normal aynı rom yükler gibi kuruyorum dimiEvet hocam buradan yükleme yapabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir