Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21
Genelde sizin cihazınızın değerleri nedir bilmiyorum ama siz bunu çok daha iyi değerlendirebilecek durumdasınız, bir önceki roma göre daha iyi ise, ne ala
Değerli hocalarım ve saygı değer arkadaşlarım aldığım SOT sizinle paylaşmak ister ve düşüncelerinizi öğrenmek isterim aldığım SOT cihaza rom kurulduktan sonra şarja takılmadan kullanımdır
Rom;
Hızlı ve akıcı çalışıyor.
İndirme hızı güzel.
Wifi bir tık Epic Rom'a göre çekim gücünde azalma var.
Parlaklık güzel ayarlanmış.
Ses ayarlarımı tam yapmadım. O yüzden bir şey söyleyemiyorum.
Gcam kurdum sorunsuz.
Animasyonları beğenmedim.
Yeni kurulum yaptığım için batarya konusunda daha sonra ekleme yaparım. Zaten çok da ilgilenmiyorum, takıntısı olanlar düşünsün
Sistem optimizasyonları her rom versiyonu ve her geliştirici için gerçekten çok önemli. Geliştiriciler güncelleme yaptıkça bu kısımda çok iyi iş çıkarıyorlar. Bu romda da böyle olmuş fakat telefonu hızlı göstereceğim diye bazı ana animasyonlar göze çok batıyor. Sayfalar ve program arasında geçiş yaparken hoş gelmedi bana. Bazı romlarda çok güzel yediriliyor ve çok hoş oluyor. Bu rom için kandıramadılar beni
Bir parantez de şu konuya açmak istiyorum;
Rom=ekran süresi değil. Tek yönden bakıyorsunuz. Size 17-18 saat ekran süresini istediğiniz her romda aldırabilirim. Şu kafadan çıkın artık, lütfen. Forum ekran süresi üzerinden rom yarıştırmak için değil bir şeyler öğrenmek, telefon performansını artırmak için var. Escobar hocam yorumlara bakmama nedenini sürekli ekran süresi muhabbetinden dolayı olduğunu söylemişti. Gerçekten haklı. 10 sayfa yorum var ama 9 sayfası sot kapıştırma. (sayın scorpi hocam hariç isteyen üstüne alınsın. Bu söylediklerim sadece onun için geçerli değil)
Miu10'lar arasında favorim hala modsuz, tema sorunlu, eski versiyonlar üzerine inşa edilen Epic Rom.
Romu yükledim ve uzun süre kullanacağım. Hem geliştiriciyi hem de romun gelişimini takip etmek keyifli olacak.
Viper yüklemiştim ama ses seviyesini ayarlayamadım. En kısıkta çok ses geliyor birde ses orantılı artmıyor. Bu skalalandırma açısından problem görüyorum. Bu konuda dengesiz baya
Viper yüklemiştim ama ses seviyesini ayarlayamadım. En kısıkta çok ses geliyor birde ses orantılı artmıyor. Bu skalalandırma açısından problem görüyorum. Bu konuda dengesiz baya