Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Amazon42 Hocam nedir bu KITANA angel~~ Ne gibi avantajları/dezavantajları oluyor cihaza ve Greeshan'a yükleniyor mu?
Hocam KİTANA dediğim bir uygulama rootlu cihazlarda çalışıyor (zaten cihazlar rootlu) cihaza kök erişimi alarak performansı artırmaya yarıyan bir uygulama ben denedim ve başarılı olduğunu söyleyebilirim (bence). Denemek isterseniz linki aşağıya bıraktım.ama lütfen kullanırken dikkatli olun ilk denemede cihaz bootloop oldu

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Hocam KİTANA dediğim bir uygulama rootlu cihazlarda çalışıyor (zaten cihazlar rootlu) cihaza kök erişimi alarak performansı artırmaya yarıyan bir uygulama ben denedim ve başarılı olduğunu söyleyebilirim (bence). Denemek isterseniz linki aşağıya bıraktım.ama lütfen kullanırken dikkatli olun ilk denemede cihaz bootloop oldu
Uygulamayı kullanmak için. Google Play'de terminal emülatör uygulaması kullanmanız gerekir

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kamerada video olayını kendi kendime çözdüm. Düzeldi.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl yaptınız hocam anlatır mısınız rica etsem

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Ben internette biraz inceledim çok kapsamlı ve hoş bir uygulama ama riskli, brick olabilir cihazlar. Siz nasıl yaptığınızı adım adım anlatabilirseniz herkes istifade edebilir hocam.
Uygulamayı kullanmak için. Google Play'de terminal emülatör uygulaması kullanmanız gerekir

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Google camerada yavaş çekim yapabilmek için flashladığım bir dosya vardı, ondan olabileceğinden şüphelendim ki nitekim doğru çıktı. Biraz önce temiz kurulum yaptım ve o dosyayı flashlamadım ve kamera video çekimi normale döndü.

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Ben internette biraz inceledim çok kapsamlı ve hoş bir uygulama ama riskli, brick olabilir cihazlar. Siz nasıl yaptığınızı adım adım anlatabilirseniz herkes istifade edebilir hocam.

Hocam normalde uygulama çok sade ve kolay sadece dediğim uygulamayı indirin açın "su" komutunu verin ve ardından "KITANA" yazın menü halinde ekrana gelecek ve oradan istediğiniz ayarlamayı yapın size tavsiyem sadece profile kısmını değiştirin ben bile daha ne yapacağımı bilemiyorum:D

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Ben şimdilik bulaşmayayım siz biraz kullanıp tecrübe kazanın, ilerleyen günlerde bizimle paylaşırsınız tecrübelerinizi ve uygulamanın fonksiyonlarını
Hocam normalde uygulama çok sade ve kolay sadece dediğim uygulamayı indirin açın "su" komutunu verin ve ardından "KITANA" yazın menü halinde ekrana gelecek ve oradan istediğiniz ayarlamayı yapın size tavsiyem sadece profile kısmını değiştirin ben bile daha ne yapacağımı bilemiyorum:D

Ayrıca cihazımız zaten uçak, daha fazla performans nasıl olacak ki

Son düzenleme:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Anladım hocam teşekkür ederim angel~~

ymurat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
0
Merhaba. Telefonumda yaşadığım bir kaç sıkıntıdan dolayı bu romu yüklemeyi düşünüyorum. Okuduğum kadarıyla kullananlar memnun. Yalnız ben ilk kez telefonuma rom yüklemesi yapacağım. Sormak istediğim şey, rom yüklenince telefon sıfırlanıyor mu? Yani fotoğraflar, rehber ve uygulamalar siliniyor mu?
Eğer öyleyse, bu konuda yazılan "Full Nandroid Backup " yaptığımızda uygulamalar, rehber, fotoğraflar aynen geri gelecek mi? Yoksa fotoğrafların, kişilerin, uygulamaların vb. yedeğini alayım mı? Teşekkürler.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Merhaba. Telefonumda yaşadığım bir kaç sıkıntıdan dolayı bu romu yüklemeyi düşünüyorum. Okuduğum kadarıyla kullananlar memnun. Yalnız ben ilk kez telefonuma rom yüklemesi yapacağım. Sormak istediğim şey, rom yüklenince telefon sıfırlanıyor mu? Yani fotoğraflar, rehber ve uygulamalar siliniyor mu?
Eğer öyleyse, bu konuda yazılan "Full Nandroid Backup " yaptığımızda uygulamalar, rehber, fotoğraflar aynen geri gelecek mi? Yoksa fotoğrafların, kişilerin, uygulamaların vb. yedeğini alayım mı? Teşekkürler.
Hocam öncelikle hoşgeldiniz,telefonunuzun bl kilidi açık ve twrp yüklü mü,yazınızdan değil gibi anlıyorum ama sormak istedim yine ona göre yardımcı olmaya çalışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt