Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam ama yanlış değer göstermesi de bir batarya performansı sorunudur değilmi?
Teşekkürler.hocam
Konuyu hangi amaçla uzatma çabasındasınız? Siz temiz kurulum her şeye çare oluyor diyorsunuz bende sizinle hem fikir olduğumu söylüyor ve heskesin sizin dediklerinize kulak vermesini öneriyorum, ayrıca Madalya mı istiyorsunuz

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Konuyu hangi amaçla uzatma çabasındasınız? Siz temiz kurulum her şeye çare oluyor diyorsunuz bende sizinle hem fikir olduğumu söylüyor ve heskesin sizin dediklerinize kulak vermesini öneriyorum, ayrıca Madalya mı istiyorsunuz

Hayır hocam sadece anlatmaya çalışıyorum..

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
Ben böyle bir tavsiyede bulunmadım bugüne kadar ama Sayın Amazon42 benim adımı kullanarak daha ciddiye alınmasını sağlamak istemiş... Biraz düşününce esasında söylediklerinde doğruluk payının çok yüksek olduğunu söylemeliyim... Kendisi bu konularda artık oldukça bilgili ve deneyimli, o nedenle lütfen onun dediklerini düşünmeden yapmanızı öneriyorum, sağolsun iyi ki var kendisi

Skorpi hocam
flash atarken kilidi kapatsa daha mı etkili olur acaba :?

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Skorpi hocam
flash atarken kilidi kapatsa daha mı etkili olur acaba :?
Hocam mi flash ile rom yüklerken "flash and lock" seçmeyincihazınızın bootloop'a düşmesine neden olur o yüzden her zaman en soldaki seçeneği "flash all" seçeneğini seçin

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Hocam mi flash ile rom yüklerken "flash and lock" seçmeyincihazınızın bootloop'a düşmesine neden olur o yüzden her zaman en soldaki seçeneği "flash all" seçeneğini seçin
Ben flash and lock seçiyorum hocam sorun olmuyor ancak daha sonra bl'i açar iken sorunsuzca açılmıyor uğraştırıyor

Kral Max 2 adlı cihazımdan, Tapatalk kullanılarak gönderildi.

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Geçen gün pilimi kalibre ettim, arada dalvik art cache yapıyorum, tüm uygulamalara ayar çektim(arka plan kısıtlama, otm başlatma vs), greenify ile uygulamaları uyıtuyorum, pilimi %10 un altına düşürmüyorum, arka plandaki Uygulamaları devamlı kapatıp temizliyorum, bir kaç günde bir cihazı 15 dk kadar kapatıyorum,kendi güvenlik uygulamasından ve SD maid uygulamasından sık sık temizlik yapıyorum, sürüm greeshan 15 vs vs amaaaaaa ekran süresinden memnun değilim, şunu diyeceksiniz, kullanıma göre değişir, müziğim genelde açık, tavla oynuyorum, whatsapp, tapatalk, video izleme, internet devamlı Açık. Aslında ekran süresine pek takılmam ama max 2 den beklenti fazla. Buyrun altta ekran süresi.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Ben flash and lock seçiyorum hocam sorun olmuyor ancak daha sonra bl'i açar iken sorunsuzca açılmıyor uğraştırıyor

Hocam dediğim gibi flash all seçeneğini seçerseniz cihazın bl kilidi hep açık kalacak bence size daha çok yararı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen gün pilimi kalibre ettim, arada dalvik art cache yapıyorum, tüm uygulamalara ayar çektim(arka plan kısıtlama, otm başlatma vs), greenify ile uygulamaları uyıtuyorum, pilimi %10 un altına düşürmüyorum, arka plandaki Uygulamaları devamlı kapatıp temizliyorum, bir kaç günde bir cihazı 15 dk kadar kapatıyorum,kendi güvenlik uygulamasından ve SD maid uygulamasından sık sık temizlik yapıyorum, sürüm greeshan 15 vs vs amaaaaaa ekran süresinden memnun değilim, şunu diyeceksiniz, kullanıma göre değişir, müziğim genelde açık, tavla oynuyorum, whatsapp, tapatalk, video izleme, internet devamlı Açık. Aslında ekran süresine pek takılmam ama max 2 den beklenti fazla. Buyrun altta ekran süresi.

Evet hocam dediğiniz gibi bir dususluk var her ayarı yaptıysanız ve yinede çözüm olmuyorsa en güzeli temiz kurulum

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Hocam dediğim gibi flash all seçeneğini seçerseniz cihazın bl kilidi hep açık kalacak bence size daha çok yararı olur

Evet hocam dediğiniz gibi bir dususluk var her ayarı yaptıysanız ve yinede çözüm olmuyorsa en güzeli temiz kurulum
Cihazı garantiye yollar iken kilitlemiştim

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87

sağlıklı değerlendirme için bunun program kısmı da gerekli hocam
beraber degerlendirilmeli

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Greeshan 15 sürümü zaten temiz kurulum yapmıştım, pek dirty Flash yapmam, pilde sıkıntı var diyicem ama sanırım yok, cpu z uygulamasında sağlıklı görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt