Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skywalker1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
mi5s Plus
Konular
3
OTA niye güncelleme yapmıyor diyorum paralı olmuş ya la facepalm~~

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Benim bir sıkıntım var. Ne zamandan beri tam bilmiyorum ama telefonumun şarjı ilk aldığım zamanlardaki gibi uzun süre gitmiyor. Ben bunu greeshan roma geçtiğimden beri fark ettim. Eskiden MIUI 9 Escobar hocamın Epic romunu kullanıyordum. Dev bataryalı telefonum resmen eski telefonumun kullanım süresine kadar düştü diyebilirim. Artık bir gün çıksa bile ikinci günü çıkarmıyor. Bütün gün mi band 3 cihazım için iki adet uygulama ve bluetooth arkaplanda sürekli açık ve bu iki uygulamanın pil tasarrufu modu "kısıtlama yok" olarak seçili. Eski epic romda da aynı şekilde bu uygulamalar ve bluetooth açıktı. Benim fark ettiğim en büyük hata greeshan romda RAM kullanımı çok fazla. Hep %50nin üzerinde. Bu da büyük etki ediyor ama neyin ram kapladığını hala çözemedim lütfen yardımcı olur musunuz.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Benim bir sıkıntım var. Ne zamandan beri tam bilmiyorum ama telefonumun şarjı ilk aldığım zamanlardaki gibi uzun süre gitmiyor. Ben bunu greeshan roma geçtiğimden beri fark ettim. Eskiden MIUI 9 Escobar hocamın Epic romunu kullanıyordum. Dev bataryalı telefonum resmen eski telefonumun kullanım süresine kadar düştü diyebilirim. Artık bir gün çıksa bile ikinci günü çıkarmıyor. Bütün gün mi band 3 cihazım için iki adet uygulama ve bluetooth arkaplanda sürekli açık ve bu iki uygulamanın pil tasarrufu modu "kısıtlama yok" olarak seçili. Eski epic romda da aynı şekilde bu uygulamalar ve bluetooth açıktı. Benim fark ettiğim en büyük hata greeshan romda RAM kullanımı çok fazla. Hep %50nin üzerinde. Bu da büyük etki ediyor ama neyin ram kapladığını hala çözemedim lütfen yardımcı olur musunuz.

Bataryamın zarar görmüş olma ihtimali nedir

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Bataryamın zarar görmüş olma ihtimali nedir

Evet Greeshanda RAM tüketimi %50 den fazla ve bunun neden olduğu bir sorun görmedim bugüne kadar....Benim Cihazda 17 aylık ve yüzlerce Rom kurdum ve kendi kullanım alışkanlığıma göre, nereyse en fazla Batarya performanısını Greeshan da gördüm, ama içiniz rahat etmiyorsa, Servise gönderin...MIUI 9 da daha az Batarya tüketimi vardı genel olarak, doğru...

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Yarın verecek mıymış punch~~<3
Ben Greeshanın güncellemeyi bugün verecek/verir demedim, Global Beta bugün verilecek dedim sadece...Greeshan efendi de eğer müsaitse, Repack eder ve bizlere sunar, ama bugün mü, yarın mı veya baka bir gün mü, bilememIdea~~wasntme~~

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Evet Greeshanda RAM tüketimi %50 den fazla ve bunun neden olduğu bir sorun görmedim bugüne kadar....Benim Cihazda 17 aylık ve yüzlerce Rom kurdum ve kendi kullanım alışkanlığıma göre, nereyse en fazla Batarya performanısını Greeshan da gördüm, ama içiniz rahat etmiyorsa, Servise gönderin...MIUI 9 da daha az Batarya tüketimi vardı genel olarak, doğru...

Hocam bilmiyorum ama iki uygulama ve bluetooth bu kadar batarya tüketemez diye düşünüyorum. Teknik servis yedek telefonum olmadığı için zor. Cidden nefret ettiğim şey olan SOT değerlerine maalesef bakmak zorunda kaldım batarya için ve 6-7 saat arası alıyorum. 5 saat bile olduğu oldu. Gerçekten 10-12 saat olsa umurumda olmaz ama bu düşüş çok fazla. Hocam acaba romu sıfırdan wipelerimi yapıp kursam faydası olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt