Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
İndirmeye başladım umarım önceki sürüme nazaran iyidir.
Ama güncelleme değişikliklerine baktığımda top rate %88, 8.11.15 sürümde %94 yazıyordu ne anlama geliyor bunlar?
Siz neyin güncellemesine bakıyorsunuz, Greeshan gereken ayarları yapıyor, memnunsanız, yüklersiniz, detaylara bakıp, kafa bulandırmayın, beğenmezseniz de, yedeğinize geri dönersiniz.....bir de uyanık olduğunuz zaman yazmaya özen gösterip, insanları yormayın, kimse sizin demek istediklerinizi anlamak zorunda değil, bir şey istediğinizde de, anlaşılır olmaya çalışın

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam yeni güncelleme ile göze çarpan değişiklikler var mı?
Hiç bir fikrim yok, henüz yüklemedim....birazdan sanırım yüklerim yedek aldıktan sonra

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Siz neyin güncellemesine bakıyorsunuz, Greeshan gereken ayarları yapıyor, memnunsanız, yüklersiniz, detaylara bakıp, kafa bulandırmayın, beğenmezseniz de, yedeğinize geri dönersiniz.....bir de uyanık olduğunuz zaman yazmaya özen gösterip, insanları yormayın, kimse sizin demek istediklerinizi anlamak zorunda değil, bir şey istediğinizde de, anlaşılır olmaya çalışın

Hocam haklısınız ama bu rate olayı ne lanlama geliyor onu soruyorum birde sadece deneyenlerden yorum almak istedim
Özür dilerim kusura bakmayın

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Hocam haklısınız ama bu rate olayı ne lanlama geliyor onu soruyorum birde sadece deneyenlerden yorum almak istedim

Orada ki oran yayınlanan Rom'un beğenisidir.
Şu an yeni çıktığı için oranları öyle olabilir.
Greeshan hocayı tebrik etmeli ki her güncellemede elinden gelenin fazlasını yapıyor.
Sağlam bir Rom veriyor.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Google translate kullanın eğer çok merak ediyorsanız, ben oralara hiç bakmıyorum, rate önemli değil, benim için önemli olan ve ayrıca da herkesin benimle hem fikir olduğunu sanıyorum, rom sorunsuz mu, ona bakıyorum....romu yükleyen henüz yok sanırım, çünkü yeni yayınlandı ve herkes işinde, gücünde....madem sizin işiniz yok, yükleyin ve bize söyleyin iyi mi kötümü, bildirimler geliyormu, batarya çok tüketiyormu, kaç saat SOT alıyorsunuz, metini büyütünce, ikonların büyümesi devam ediyormu, yeni extra uygulama gelmişmi vs....teşekür ederim

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Google translate kullanın eğer çok merak ediyorsanız, ben oralara hiç bakmıyorum, rate önemli değil, benim için önemli olan ve ayrıca da herkesin benimle hem fikir olduğunu sanıyorum, rom sorunsuz mu, ona bakıyorum....romu yükleyen henüz yok sanırım, çünkü yeni yayınlandı ve herkes işinde, gücünde....madem sizin işiniz yok, yükleyin ve bize söyleyin iyi mi kötümü, bildirimler geliyormu, batarya çok tüketiyormu, kaç saat SOT alıyorsunuz, metini büyütünce, ikonların büyümesi devam ediyormu, yeni extra uygulama gelmişmi vs....teşekür ederim

Kesinlikle katılıyorum hocam size

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27

Emriniz olur hocam yüklüyorum hemen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt