- Adım
- Kerim
- Cihazım
- Mi Max2
- Konular
- 5
Hocam romda aşırı pil tasarrufu özelliği yokmu aradım ama bulamadım
Şimdi siz söyleyince baktım bende göremedim açıkçası dikkat etmemiştim hiçHocam romda aşırı pil tasarrufu özelliği yokmu aradım ama bulamadım
Günaydın benim şahsi fikrim miui pro dan çok çok daha iyi şu an ki sürüm için diyorum amaAma genel anlamda bakarsak çok iyi bir rom olduğunu söyleyebilirim
Bu arada günaydınlar hocam
Yapmaması lazım ama düzelir muhtemel
Güncelleme diğer cihazlarda yükleyebilsin diye 8.8.30 da kalanlar için bizede yeni güncelleme geldiğinde direk kurabileceğiz şeklinde tasarlanmış romu yapan arkadaş o yüzden aldırmayın buna yeni sürüm geldiğinde onu indirirsiniz.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende de en son mesajlar durduruldu hatası veriyordu, şu an Miui.Pro 8.9.6 yüklü vede oldukça memnunum zaten, başka maceraya gerek yok
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Hocam biz manuel yaptık, bir önceki versiyonda olanlar için bu...bir sonraki de bizde güncelleme var diye görünecek mesela.siz indirme yapmayın aynı sürüm zaten .Şuan bende 8.9.6 yüklü 972mb guncellem diyor. Bu yeni bir güncelleme değil mi anlamadım?
Olamazsınız ki çünkü ben Greeshan rom dayım ve bu rom sadece 3 cihaz için mevcut, Mi 6 bunlardan biri değil ne yazık kiPeşindeyim üstadım...
Olamazsınız ki çünkü ben Greeshan rom dayım ve bu rom sadece 3 cihaz için mevcut, Mi 6 bunlardan biri değil ne yazık ki
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Greeshan güncelleme verene kadar Miui.Pro daydım, sizede tavsiye ederimMiuiPro ¿