- Adım
- Kerim
- Cihazım
- Mi Max2
- Konular
- 5
Hadi be o zaman geri dönüşSakın denemeyin lütfen, tüm cihazınızın verileri siliniyor
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hadi be o zaman geri dönüşSakın denemeyin lütfen, tüm cihazınızın verileri siliniyor

Sanırım bu Skorpi işi az da olsa biliyorPixyOs dada ses problemi yok ama Aosp romlar genel olarak sıkıntılı bence Skorpi hocamın dediği gibi pie sürümü çıkana kadar heyecan aramaya gerek yok başınıza dert olur Aosp romlar Oreo ile
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece viper OS 7.1.2 var ama farklı problemleri varmı yok mu bilmiyorum.
PixyOs dada ses problemi yok ama Aosp romlar genel olarak sıkıntılı bence Skorpi hocamın dediği gibi pie sürümü çıkana kadar heyecan aramaya gerek yok başınıza dert olur Aosp romlar Oreo ile
Skorpi hocam greeshan dan başka yere gitme sakın şu an dünden bu yana 4. rom oldu greeshan daki verimi alamadım.Tekrar ufak bi yerini sevmesemde greeshan a döndümSanırım bu Skorpi işi az da olsa biliyor
Hocam hatam varsa düzeltin full backup alınca hangi romda backup aldıysanız başka romda bu backupu yükleyince eski roma dönmüyor mu. Bir de en iyi şekilde full Backup için twrpde hangi dosyaları seçelimTwrp den full Backup alırsanız, dönersiniz sorunsuz