- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 298
Bende bilmiyorum vallaDaha iyisi nasıl olur bilmiyorum![]()

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Bende bilmiyorum vallaDaha iyisi nasıl olur bilmiyorum![]()

Yeniden başlattım da bu modül için soruyorum hocam benHer yüklemeden sonra yeniden başlatın ki sağlıklı çalışsın hocam.Bir şey yapmaya gerek yok yüklendikten sonra ayrıca modüllerle alakalı dediğim gibi konu mevcut orada detaylı bilgilendirme de var.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeniden başlattım da bu modül için soruyorum hocam ben. Modülün kısa yolu çıkmadı masaüstü ne vs
İşte aradığım cevap buyduYok hocam çıkmaz kısayolu magisk içinde görülür sadece kendi işini kendi yapıyor o sizin extra bişey yapmanıza gerek yok.
Birde hocam verdiğiniz rom unofficial bir sorun çıkarmaz değilmi?cohci52 hocam dediğiniz uygulamayı biliyorum Google Play hizmetlerini pil tasarrufu yapmak için kullanılıyordu galiba
cohci52 hocam dediğiniz uygulamayı biliyorum Google Play hizmetlerini pil tasarrufu yapmak için kullanılıyordu galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde hocam verdiğiniz rom unofficial bir sorun çıkarmaz değilmi?
Hocam çok merak ettim romu, yüklüyorumOzaman sana bir güzellik daha yapayım
Bir dene bakalım beğenecekmisin.Özellikle bataryayı
Ama bilgilendir bizi mutlaka ben çok iyi sonuçlar aldım çünkü bataryadan.Gapps olarak army 64 pico yükle.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam çok merak ettim romu, yüklüyorum
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Ben şaka yaptım hocam, Cihazımın bugüne kadar görmüş olduğu en mükemmel Rom olan Greeshan var iken,artık başka bir rom yükleyemem...İncelemelerinizi sabriszkla bekliyoruz hocam
![]()
Ozaman sana bir güzellik daha yapayım
Bir dene bakalım beğenecekmisin.Özellikle bataryayı
Ama bilgilendir bizi mutlaka ben çok iyi sonuçlar aldım çünkü bataryadan.Gapps olarak army 64 pico yükle.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir