- Adım
- Kerim
- Cihazım
- Mi Max2
- Konular
- 5
evet.daha önceki sürümleride denemiştim hepsinde bu şekildeydi.acaba kurulumda mı bir yanlış yapıyorum.diğer romlarıda bu şekilde kuruyorum.romlar gayet iyi çalışıyor.sadece bu romda performans sorunu var.En son 8.9.6 yı mı kurdunuz acaba?
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam genciz hizliyizYükledin mi ne ara?
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam olarak adım adım nasıl kurduğunuzu anlatırsanız bir yanlış varmı bakarızevet.daha önceki sürümleride denemiştim hepsinde bu şekildeydi.acaba kurulumda mı bir yanlış yapıyorum.diğer romlarıda bu şekilde kuruyorum.romlar gayet iyi çalışıyor.sadece bu romda performans sorunu var.
Siz her zaman halbuki Büyük sözü dinlemiş olsanız, çok yol alırsınız ama başka bir şey demiyorumSkorpi hocamın Dedigi gibi rom cok guzel uzun bir sure bunda kalacak gibiyim
Bekleriz hocam, gerçekten de müthiş bir rom, yükleyin ve kendiniz görün ve deneyimleyin bizzatPazar akşamı geliyorum o zaman hocam Skorpi
twrpden;Tam olarak adım adım nasıl kurduğunuzu anlatırsanız bir yanlış varmı bakarız
Hocam.ne yapalim ergeniz sonucta kafamizin dikine gidiyoruz ama bundan sonra her zaman arkanizdan gelicegimTam olarak adım adım nasıl kurduğunuzu anlatırsanız bir yanlış varmı bakarız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siz her zaman halbuki Büyük sözü dinlemiş olsanız, çok yol alırsınız ama başka bir şey demiyorum