- Adım
- EMRAH
- Cihazım
- Mİ MAX 2
- Konular
- 8
Aralik sonuna gelmemize rağmen gelmedi bilgi varmıdır acaba ne zaman gelicek global stabil rom
yanlış anladıysam düzeltin lütfenUygun bir zamanda batarya kullanım detaylarımı paylaşırım ancak yaklaşık 1.5 gün kullanabiliyorum. Ekran açık kalma süresi 8 saat. Çift hat kullanıyorum tcell ve vod. 4g tcell de açık. Vodafone iş hattım. Yeni sürümden benim beklentim batarya performansının iyileştirilmesi. 9 kararlı sürüm kullanıyorum.
Eğer ki başka bir öneriniz varsa tabiki denemek isterim. Ancak sürekli rom değiştiremiyorum birçok uygulamam var ve çok zamanımı alıyor bunları tekrar düzenlemek. Teşekkürler.
Her zaman daha iyisi çünkü yorumlarda telefonun 2 günü çıkardığına dair yazılar görmüştüm. Bu yüzden arayıştayım.yanlış anladıysam düzeltin lütfen
çift hat
sürekli 4g açık
1.5 gün kullanıyorsunuz ki bunun 8 saatinde ekran açık
ve batarya optimizasyonu istiyorsunuz değil mi?
bu geliştirmeden tam olarak beklentiniz nedir?
anladımHer zaman daha iyisi çünkü yorumlarda telefonun 2 günü çıkardığına dair yazılar görmüştüm. Bu yüzden arayıştayım.
Estağfurullah olur mu hiç öyle birşey düşünmemiştim.anladım
sizi yargılamak değil amacım
sadece beklentinizi merak etmiştim
iyi forumlar dilerim
umarım beklentinizi karşılayan bir şey verirler
Ben şahsen beta kullanmanızı tavsiye etmem , ios den biliyorum geliştirici beta programına dahil olmuştum evet yeni özellikler ve performans değişimleri oluyor ama çok da fazla problem oluyor test sürümü oldukları için sürekli geribildirim sağlayıp geliştiriyorlar ve kararlı sürüm doğuyor haliyle ben kararlıdan yanayım şayet beta kullanıcaksanız her şeye hazır olmasınız mantık olarak sorun illa ki olacak bu kaçınılmaz..Arkadaşlar bunda 2 3 hafta önce stabilden neta roma geçtim ama gps çalişmamaya başladi telefon konumumu bulmuyor beta ron kullanıp aynı sorunu yaşayan varmı şuan ki rom mıuı 10 golabal 8.12.20 beta sürümü
Tahminen Ocak 2019 da Max 2 için de stabil sürüm çıkacak. Maalesef resmi bir haber yok. İsterseniz beta rom kullanabilirsiniz. Üstelik bootlader zorunluluğu yok ve Google kamera desteği ile 10. sürümün diğer özelliklerinin keyfini yaşayabilirsiniz. Ya da bootlader kilidini actiysaniz android pie veya oreo romlarını sisteminize yükleyebilirsiniz .
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tşkler neyse global stabil 10 çikana kadar bekleyelim ona geçerizBen şahsen beta kullanmanızı tavsiye etmem , ios den biliyorum geliştirici beta programına dahil olmuştum evet yeni özellikler ve performans değişimleri oluyor ama çok da fazla problem oluyor test sürümü oldukları için sürekli geribildirim sağlayıp geliştiriyorlar ve kararlı sürüm doğuyor haliyle ben kararlıdan yanayım şayet beta kullanıcaksanız her şeye hazır olmasınız mantık olarak sorun illa ki olacak bu kaçınılmaz..
Rom - [ROM]--Havoc-OS-2.0-[9.0]-[UN-Official][stable][TREBLE][20181219] buradan ilgili konuya ulaşabilirsiniz.10 güncellemesi almayan 3 cihaz kaldı. bu hafta belki çıkar.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
android pie için kurulum talimatı var mıdır.