- Adım
- EMRAH
- Cihazım
- Mİ MAX 2
- Konular
- 8
Aralik sonuna gelmemize rağmen gelmedi bilgi varmıdır acaba ne zaman gelicek global stabil rom
özür dilerimAralik sonuna gelmemize rağmen gelmedi bilgi varmıdır acaba ne zaman gelicek global stabil rom
hocam kimseyi bilmem ama benim beklentim oyun performansı ! pupg oynuyorum ve bu sürüm çok da stabil değil tek beklentim bu gerisi zaten muazzam cihazdan aşırı memnunum.özür dilerim
haddim olmayarak bir soru sormak istiyorum
miui 10 dan beklentiniz tam olarak nedir?
Pubg için pubg FX tool programını öneririm. (trilokia inc. yapımcı) Güzelce bir optimize ederseniz oynayış kalitesi baya artıyor hocam.hocam kimseyi bilmem ama benim beklentim oyun performansı ! pupg oynuyorum ve bu sürüm çok da stabil değil tek beklentim bu gerisi zaten muazzam cihazdan aşırı memnunum.
Merhabalar
Özür dileyerek sormak istiyorum beta romu nasıl yükleyebiliriz bootlader açmadan Google kamera ve 10 sürümü
Mi max 2
stabilin değil betanin guncellemelerini alacaksiniz bu seferİlgilendiğiniz için teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İzninizle birşey sormak istiyorum. Eğer beta roma geçersek stabildeki gibi aylık vs. güncelleme alma devam eder mi?
Mi max 2