Madem eleştiri bekliyorsunuz o zaman yazayım... Bu inat nedir anlamadım gerçekten.
Mesajıma verdiğiniz son savunma cevabının tüm temel ahlak ve forum değerlerine aykırı olması üzerine geçmiş konularınıza ve mesajlarına bakınca da gördüm ki konularınız hatalı, yorumlarınız yanlış, üslubunuz doğru değil. Forum adabından çok ama çok uzaksınız. Defalarca banlanmışsınız ama YÜZSÜZCE yeni üyelikler açmış bir de bu üyeliklerle forum yönetimine eleştiri mesajları yazmışsınız. YALANCISINIZ! Diğer konunuzda bunlar yüzünüze vurulunca cevap dahi yazamamışsınız. Ama hala inatla konu açmaya insanlara yardımcı olma bahanesiyle zarar vermeye devam ediyorsunuz. Yapmayın, çok açık ve net değil mi? Beceremiyorsunuz, yeterli değilsiniz, istenmiyorsunuz! Bugüne kadar tek olumsuz mesajını görmediğim
Bada hocamı bile isyan ettirmişsiniz. Forum yöneticilerine banlayın diye şikayet edeceğim ama banlasalar dahi yeni üyeliklerle geri geliyor ve forum kullanıcılarına zarar vermeye devam ediyorsunuz. Sizinle aynı havayı solumak dahi utanç verici... Engelle butonuna basmak istiyorum fakat bir insan daha ne kadar alçalabilir ve yüzsüzleşebilir gerçekten merak ediyorum bu yüzden mesajlarınızı okumaya devam edeceğim.