Soru Mi Max 2 MIUI Güncelleme

caglarakgll

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi Max 2
Konular
9
Acaba Mi Max 2 ye Global 9.6.4.0 gelecek mi yoksa direkt olarak MIUI 10 a mı geçiş yaparız ? Bariz fazla uzadı çünkü bu güncelleme işi ve telefon da hafif kasılmalar donmalar başladı, yenileneyim artık diye can çekişiyo

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Acaba Mi Max 2 ye Global 9.6.4.0 gelecek mi yoksa direkt olarak MIUI 10 a mı geçiş yaparız ? Bariz fazla uzadı çünkü bu güncelleme işi ve telefon da hafif kasılmalar donmalar başladı, yenileneyim artık diye can çekişiyo
Ben beklemekten sıkıldım direkt beta miui 10'a geçiş yaptım

Oyla:

sercantugba62

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sercan
Cihazım
Redmi note4x
Konular
0
Merhaba şuan Benim cihazım 9.6.4 hocam 2 hafta kadar önce güncelleme geldi ancak 9.5 güncellemesi bataryayi hızlı tüketmeye başladı bu sorun 9.6.4 de düzelmedi , aynı sorunun redmi note 4 x dede yaşadım güncelleme yi kurunca batarya performansinda ciidi kayıp yaşadım onlarca rom yükledim ama çare olmadı elimdeki mi max 2 garantili olduğundan henüz rom atmaya yeltenmedim lütfen batarya sorunu çözümünü bilen yazsin

Oyla:

caglarakgll

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi Max 2
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben beklemekten sıkıldım direkt beta miui 10'a geçiş yaptım
Ya ben de yapıcam da işte bekliyim diyorum ne biliyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba şuan Benim cihazım 9.6.4 hocam 2 hafta kadar önce güncelleme geldi ancak 9.5 güncellemesi bataryayi hızlı tüketmeye başladı bu sorun 9.6.4 de düzelmedi , aynı sorunun redmi note 4 x dede yaşadım güncelleme yi kurunca batarya performansinda ciidi kayıp yaşadım onlarca rom yükledim ama çare olmadı elimdeki mi max 2 garantili olduğundan henüz rom atmaya yeltenmedim lütfen batarya sorunu çözümünü bilen yazsin
Malesef ben de bilmiyorum ama istersen bi epik rom olması lazımdı ona bak

Oyla:

sercantugba62

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sercan
Cihazım
Redmi note4x
Konular
0
Global kararlının 12 ekimde gelme olasılığı yüksek... BL kilidiniz açıksa, Greeshan romu öneririm

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Merhaba bu telefonda tek aradığım sey uzun batarya ömrü hangi rom bunu sağlayacaksa o benim için yeterlidir

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Merhaba bu telefonda tek aradığım sey uzun batarya ömrü hangi rom bunu sağlayacaksa o benim için yeterlidir
Zaten hangi romda olursanız olun fark etmez, en büyük batarya ya sahip cihazınız sizi her türlü yolda bırakmaz ama dediğim gibi BL kilidiniz açıksa Greeshan romu kullanmanızı öneririm, her şeyiyle neredeyse kusursuz

Oyla:

caglarakgll

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi Max 2
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global kararlının 12 ekimde gelme olasılığı yüksek... BL kilidiniz açıksa, Greeshan romu öneririm

Ya hocam şu miui 10 gelsin beğenmezsem artık açıcam blyi de twrpsini de hepsini yapıcam artık bıktım

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ya hocam şu miui 10 gelsin beğenmezsem artık açıcam blyi de twrpsini de hepsini yapıcam artık bıktım
Geldiğinde eğer ilk yükleyenlerden olursanız bir çok sorunla karşılaşacağınızı vede pişman olacağınızı düşünüyorum, geçen sene ilk Kararlı Miui9 da da olmuştu çünkü, ki inşallah olmaz ama benim size yinede tavsiyem, BL kilidinizi açmanız ve Özgür olmanız

Oyla:

caglarakgll

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi Max 2
Konular
9
Geldiğinde eğer ilk yükleyenlerden olursanız bir çok sorunla karşılaşacağınızı vede pişman olacağınızı düşünüyorum, geçen sene ilk Kararlı Miui9 da da olmuştu çünkü, ki inşallah olmaz ama benim size yinede tavsiyem, BL kilidinizi açmanız ve Özgür olmanız

Ya hocam bide bu işlerde biraz acemiyim ya telefonu da brick etmek istemiyorum şimdi :D ama bilgisayar programcılığı okuyorum bu sene bu hafta içi tanışırım sınıf arkadaşlarımla bakayım onlarla hallederim belki

Oyla:
Üst Alt