- Adım
- Ramazan
- Cihazım
- Mi MAX 2
- Konular
- 0
Şarjda sıkıntı yok demissin yüklemeyi düşünüyorum nasıl gidiyor kaç saat ekran süresi alıyorsun
12 saat rahat.
Şarjda sıkıntı yok demissin yüklemeyi düşünüyorum nasıl gidiyor kaç saat ekran süresi alıyorsun
Cihazı 2 kez yeniden baslattim fakat yine de gitmiyor hocam kafayi yiycemNormal şartlarda kablosuz ağa bağlanıldığı anda otomatik olarak indirmeye başlaması gerek fakat sizde muhtemelen bir hata oluşmuş ve takılı kalmış. Cihazınızı yeniden başlattığınızda muhtemelen düzelecektir
Romu Mi Flash ile tekrar sıfırdan kurunCihazı 2 kez yeniden baslattim fakat yine de gitmiyor hocam kafayi yiycem
Hocam daha telefonu yeni aldim azicik keyfini cikartayim yapicam o islemleri zaten yine de saolunRomu Mi Flash ile tekrar sıfırdan kurun
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Pardon, zaten henüz BL kilidi de açık olmadığından, Mi Flash ile yapamazsınız... Ancak Xiaomi Tool ileHocam daha telefonu yeni aldim azicik keyfini cikartayim yapicam o islemleri zaten yine de saolun ️
Hocam nasıl yaptim bilmiyorum ama yok etmeyi başardim wifi kapatip reset attim ardindan yine geldi o bildirim sonra onu sola çekip önemsiz yazan yere bastim wifi actim ve ardindan bildirimi sağ tarafa doğru süpürdüm sonuç mucizevi şekilde kayboldu eğer başına aynı olay gelen varsa burdan faydalanabilir. Tekrardan sevgilerimle hayırlı gecelerPardon, zaten henüz BL kilidi de açık olmadığından, Mi Flash ile yapamazsınız... Ancak Xiaomi Tool ile
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Sevindim sizin adınıza.... Bu arada aramıza hoşgeldiniz, hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallahHocam nasıl yaptim bilmiyorum ama yok etmeyi başardim wifi kapatip reset attim ardindan yine geldi o bildirim sonra onu sola çekip önemsiz yazan yere bastim wifi actim ve ardindan bildirimi sağ tarafa doğru süpürdüm sonuç mucizevi şekilde kayboldu eğer başına aynı olay gelen varsa burdan faydalanabilir. Tekrardan sevgilerimle hayırlı geceler