Rom Mi Max 2 MIUI 10 Rom GREESHAN Global Beta 9.6.20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafaarda

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Arda
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Memur
Konular
1
Merhaba arkadaşlar,Center clock ayarını bulamadım bu romda,yok galiba.Twrp ile eklenebiliyormu, varsa bir zip dosyası.Saat ortada olduğunda güzel oluyor.Eu.betada yapmıştım.Aynı dosyayı flaşlayınca telefon açılmıyor greeshanın bu romunda.Varmıdır bir yolu,yoksa böyle mi devam.Selamlar.

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188
Merhaba arkadaşlar,Center clock ayarını bulamadım bu romda,yok galiba.Twrp ile eklenebiliyormu, varsa bir zip dosyası.Saat ortada olduğunda güzel oluyor.Eu.betada yapmıştım.Aynı dosyayı flaşlayınca telefon açılmıyor greeshanın bu romunda.Varmıdır bir yolu,yoksa böyle mi devam.Selamlar.
Hocam greeshan global tabanlı olduğu için olmaz eu beta çin tabanlı olduğu için çalışır

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Hocam önceki sürümlerde vardı ama çakışmalar nedeniyle kaldırdı.Var zip olarak denedim bende bu romda eu daki ile aynı hatayı veriyor flashlamadan böyle kullanmak daha sağlıklı.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafaarda

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Arda
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Memur
Konular
1
Tamamdır,teşekkür ederim.Böyle kullanmaya devam o zaman.Eu.betadan tekrar Greeshana dönmüştüm.Duruma göre Eu betanın bu hafta gelecek güncellemesini kullanabilirim.İkisi de en iyi rom şu an galiba.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Hocam ben bu roma geçtim, wifi için klavyeyi bir türlü açamıyorum. Cihazı etkinleştir kısmından kopyalayamıyorumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben bu roma geçtim, wifi için klavyeyi bir türlü açamıyorum. Cihazı etkinleştir kısmından kopyalayamıyorumda
Hemen sim kartı şifresini girdim mobil veriden etkinleştirdim :D

Son düzenleme:

Adem Şahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem Şahin
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
13
Herkese merhaba,

Stable ile bunun arasında çok fark var mı sanırım sürekli güncelleme alması ve yeni özelliklerin hızlı bir şekilde cihaza yüklenmesi konusunda beta daha avantajlı ama stabil de adı üstünde kararsız kaldım sizin tavsiyeleriniz nedir?

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
Herkese merhaba,

Stable ile bunun arasında çok fark var mı sanırım sürekli güncelleme alması ve yeni özelliklerin hızlı bir şekilde cihaza yüklenmesi konusunda beta daha avantajlı ama stabil de adı üstünde kararsız kaldım sizin tavsiyeleriniz nedir?
beta olayı max 2 için bitiyor sanırım hocam
sadece kısıtlı bir grup kullanacak
o yüzden rahat olabilirsiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt