- Adım
- Not Found
- Cihazım
- Poco X6Pro
- Meslek
- Mod
- Konular
- 320
Elinize sağlık hocam. Benim cihaz dün elimden kaydı ekran gitti. Bakalım yaptırmaya çalışacağım bugün.
Teşekkürler hocam,geçmiş olsun.Elinize sağlık hocam. Benim cihaz dün elimden kaydı ekran gitti. Bakalım yaptırmaya çalışacağım bugün.
Büyük geçmiş olsun hocamElinize sağlık hocam. Benim cihaz dün elimden kaydı ekran gitti. Bakalım yaptırmaya çalışacağım bugün.
Geçmiş olsun hocam ekran ise zenex üstad ekran tamirlerine başladı diye biliyorum. İletişime geçin bir isterseniz.Elinize sağlık hocam. Benim cihaz dün elimden kaydı ekran gitti. Bakalım yaptırmaya çalışacağım bugün.
Elinize sağlık hocam. Benim cihaz dün elimden kaydı ekran gitti. Bakalım yaptırmaya çalışacağım bugün.
Geçmiş olsun hocam büyük ihtimalle yan sanayi bir ekran takmış umarım yeni cihazınızdan memnun kalırsınızHepinize teşekkürler. Cihaz olmadığı için sizlere anca donebildim. Ekranı yaptırdım. Ama eski dokunmatik hassaslığı yoktu. Üstelik orijinal ekran diye taktılar. Bende o sinirle aynı kişiye satıp ikinci el mi A2 aldım. Bakalım neler olacak
Geçmiş olsun hocam,yeni cihazınızda hayırlı olsunHepinize teşekkürler. Cihaz olmadığı için sizlere anca donebildim. Ekranı yaptırdım. Ama eski dokunmatik hassaslığı yoktu. Üstelik orijinal ekran diye taktılar. Bende o sinirle aynı kişiye satıp ikinci el mi A2 aldım. Bakalım neler olacak
Geçmiş olsun hocam büyük ihtimalle yan sanayi bir ekran takmış umarım yeni cihazınızdan memnun kalırsınız
Geçmiş olsun hocam,yeni cihazınızda hayırlı olsun
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi