- Adım
- ibrahim
- Cihazım
- e7-max 2
- Konular
- 24
bu romda calısan gcam varmı acaba link verebilirmisiniz
Ben bir süre kullandım. Hızlı erişimde mobil veriyi açıp kapatamama dışında bir problem yaşamadım. Greeshana göre daha sade bir rom. Ama benim fikrimi sorarsan greeshan daha stabil.Başlıkta bahsi geçen romu kullanan var mı? Ne zaman çıkmışti bu acaba? Var mı bir sorunu? Evet hala Max 2 deyiz )
greeshanın hangi sürümündesiniz hocam?Ben bir süre kullandım. Hızlı erişimde mobil veriyi açıp kapatamama dışında bir problem yaşamadım. Greeshana göre daha sade bir rom. Ama benim fikrimi sorarsan greeshan daha stabil.
Final sürümündeyim yani MIUI 11deyim hocam.greeshanın hangi sürümündesiniz hocam?
stabil olanda ?Final sürümündeyim yani MIUI 11deyim hocam.
Ben bir süre kullandım. Hızlı erişimde mobil veriyi açıp kapatamama dışında bir problem yaşamadım. Greeshana göre daha sade bir rom. Ama benim fikrimi sorarsan greeshan daha stabil.
Evet hocam,rom değiştirmekten sıkıldım bir iki aydır aynı romdayım.stabil olanda ?
Pil konusunda benim cihazın bataryası üç dört ay önce bozulmuştu tamamen. Full şarjda en fazlab 40,50 dakika o da düşük parlaklıkta anca dayanıyordu. Yeni batarya taktım. 5300 ma yazıyordu üstünde ama değil. 6,7 saat ekran alıyorum yetiyor bana. O yüzden pil konusunda konuşmam doğru olmaz.Pil optimizasyon sorunları var deniyordu 11 romlarda hocam. Greeshan dediniz. Ondan memnun musunuz? Eu son romdayim ben. Telefon şişti artık. Belki yeni sürüm kurarsam az hızlanır diyorum.