Sohbet Mi Max 2 mi Mi 5s Plus mı?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Miui' de güncel sürümleri alıyor mu hocam Mi 5s Plus? Yazılım desteği konusunda yakınanları duymuştum. Son çıkan sürümü kontrol etmek istedim ancak en.miui'den bakamıyorum çıkan yazılımlara. İndirme sayfası bir süre kapalı kalacakmış.
Ben 5s Plus kullanmıyorum hocam indirme sayfası da kapalı olduğu için ben de bakamadım... Kullanan biri daha net bir cevap verebilir

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Ben 5s Plus kullanmıyorum hocam indirme sayfası da kapalı olduğu için ben de bakamadım... Kullanan biri daha net bir cevap verebilir

Hocam kullanıyorsanız size sorayım, şarjınız ne kadar gidiyor, Android sürümünüz nedir, genel olarak artıları eksileri nelerdir telefonunuzun?

FeaRLesS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖnaL
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
1
Redmi 3s - redmi note 4x - En sonda mi max2 kullanıcısı olarak mi max 2 yi tavsiye ederim. Hiç pişman etmez yok büyük felan diyenler var ama alışınca diger telefonlar oyuncak gibi kalıyo. Kameraları iyi gece ışığı az ortamda biraz kalite düşüyor ister istemez , donma kasma bugüne kadar hiç yaşamadım yaklaşık 1 yıl oldu 2017 temmuz du sanırım . Şarjı yaklaşık çok kullanımımda 3 , az kullanırsam 5 gün rahat gidiyor. Asla pişman etmedi beni .

izmirliasik1979

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
2
Merhaba. Ben Mi Max 2 kullanıyorum. Son derece de memnunum. Kullanım ise şöyle. Sabah 10 gibi şarkıdan çekiyorum. Bütün gün pubg, çeşitli oyunlar, internet, film derken akşam oluyor. Akşam saat 12'de seviye %5'e yeni düşmüş oluyor. 5300 mAh bataryası sizi rahat rahat kurtarır. Tüm yazılım güncellemelerini alıyor. Şu an MIUI 9 var. 10'u bekliyoruz.

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Herkese merhaba, 2017 Aralık ayında Mi 4 alarak Xiaomi ailesine katıldım ve sitenizi o zamandan her gün düzenli olarak takip ediyorum. Bugün de yeni bir modele geçmek için en yetkin kişiler olan sizlerin fikrini sormak için üye olmaya karar verdim :) Başlıkta da belirttiğim gibi Mi Max 2 ve Mi 5s Plus arasında kaldım. İki telefonun da 64 Gb'lık versiyonuna bakıyorum. Yazılım desteği, kamera çekim kalitesi ve işlemci hızı benim için öncelikli alanlar, hangi modeli önerirsiniz?
Bir üstteki mesaja karsilik cevap yaziyorum:
Kamera beklentiniz nedir hocam sizin? Artik gunumuzde gunduz isiginda kotu ceken telefon yok. Normal ve harika diye siniflandiralim.
Ama detaya inerseniz yani diyafram araligi dusuk olsun, gece de lazim o zaman max2den kosarak uzaklasin.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

izmirliasik1979

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
2
Örnek olması açısından bu cihazla çektiğim bir fotoğrafı da şuraya koyuyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Bir üstteki mesaja karsilik cevap yaziyorum:
Kamera beklentiniz nedir hocam sizin? Artik gunumuzde gunduz isiginda kotu ceken telefon yok. Normal ve harika diye siniflandiralim.
Ama detaya inerseniz yani diyafram araligi dusuk olsun, gece de lazim o zaman max2den kosarak uzaklasin.

Dediğiniz gibi hocam gündüz kötü çeken telefon yok artık. Benim istediğim, gece kalitesi çok düşmesin, makro çekim vb. detaylarda aksamasın vb. şeyler... Örneğin ağır çekim videolarda başarılı olsa iyi olur. Mi 5s Plus'ın kamerası nasıl bu konuda? 128 GB/6 gb versiyonundan buldum.
[doublepost=1530698324,1530697926][/doublepost]Bu fotoğrafı mi 4 ile çektim, herhangi bir ek uygulama ya da efekt kullanmadım. Kendi kamera uygulaması ile çektim.

Ekli dosyalar

• IMG_20171213_175723.jpg
    IMG_20171213_175723.jpg
    2,2 MB · Görüntüleme: 13

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Kamera beklentiniz varsa; max 2 uzak durmanız gereken bir kraldır :)

Redmi note 5 pro 1100-1200 civarina bulunabiliyor, butcenize uygun degil mi?

Hocam biraz inceledim note 5 pro'yu. 32 gblik versiyon sadece "note 5" olarak mı adlandırılıyor?

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Redmi Note 5 Pro 4/64 GB aldım, yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Konu kilitlenebilir.

Üst Alt