Yardım Mı Max 2 mı mate 10 lite ile takas yapayım mı lütfen yardımcı olun

sarper03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cenk
Cihazım
Mı Max 2
Konular
3
Merhaba arkadaşlar ben bir arkadaş ile takası düşündük ama tanıdık bir kişi değil aynı şehirde mate 10 lite ile illa ki takas edelim dedi ben de az büyük geldiği için soğumuş dum telefon dan artısı eksisi olurmu mantıklı olur mu olmaz mı lütfen yardımcı olun

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Mi Max 2 işlemci platformunda ve tasarım anlamında seviyesinde ve çıkış yılından bu yana hala bir Efsane telefon açıkçası.
Stabilitesi-Performansı cihazın tasarım anlayışıyla beraber sistem kararlılığı mekanizması içerisinde bulunan donanımdan dolayı çok iyi.
Ayrıca şunu da belirtmek lazım Efsane'ler hiç unutturmaz kendini :) Yaşatmaya ve yaşamaya devam :)

Tercihiniz Mi Max 2 olsun :)

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Kafa kafaya olacaksa ben ederdim:)
Varsa edecek mesaj atsın:))
Sizi gidi sizi eski Huawei ci... Mate7 yi bırakıp, Mi Max 2 geçmenizi çok iyi anlayabiliyorum çünkü bende Mate7 den geçtim...ama Max 2 den Mate10 Lite a, yani daha ufak ekrana geçmek... bana çok anlaşılmaz ve manasız geliyor....hemde Max 3 geçmeyi düşünürken

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Sizi gidi sizi eski Huawei ci... Mate7 yi bırakıp, Mi Max 2 geçmenizi çok iyi anlayabiliyorum çünkü bende Mate7 den geçtim...ama Max 2 den Mate10 Lite a, yani daha ufak ekrana geçmek... bana çok anlaşılmaz ve manasız geliyor....hemde Max 3 geçmeyi düşünürken

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Değişiklik iyidir hocam:)
Z ultra ile başladım büyük ekran macerasina, sonra lenovo z2 pro, sonra 1 aylık işkence iphone 5ş, sonra lenovo p70, sonra mate 7 sonra mı Max şimdi Max 2. Gönül isterdi ki Max 3 alalım ama gereksiz pahalı.
Farklı modeller denemeyi seviyorum.

Z ultra- mate 7- mi max 1-2 en memnun kaldığım telefonlardi.

Bu ara mi mix arıyorum, onuda denemek lazım:)

Bu arada huaweici değilim. Tek telefonum oldu, malzeme kalitesi ve stabilite çok iyiydi. Diğerleri nasıldır bilmem:)

Son düzenleme:
Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Değişiklik iyidir hocam:)
Z ultra ile başladım büyük ekran macerasina, sonra lenovo z2 pro, sonra 1 aylık işkence iphone 5ş, sonra lenovo p70, sonra mate 7 sonra mı Max şimdi Max 2. Gönül isterdi ki Max 3 alalım ama gereksiz pahalı.
Farklı modeller denemeyi seviyorum.

Z ultra- mate 7- mi max 1-2 en memnun kaldığım telefonlardi.

Bu ara mi mix arıyorum, onuda denemek lazım:)

Bu arada huaweici değilim. Tek telefonum oldu, malzeme kalitesi ve stabilite çok iyiydi. Diğerleri nasıldır bilmem:)
Hocam ben size Huawei cisiniz demedim ki, eski huawei ci dedim sadece...bende biliyorsunuz ki, eski bir Huawei ciyimhaha--haha--

Oyla:

sarper03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cenk
Cihazım
Mı Max 2
Konular
3
Teşekkürler yardımcı olduğunuz için vaz geçtim artık kısaca aptallık olacakmış gibi

Oyla:
Üst Alt