Soru mi max 2 kılıf ve ekran koruyucu önerisi

kemal_30

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
mi max 3
Konular
3
merhabalar mi max 2 için kılıf ve ekran koruyucu tavsiyesi verebilecek olan var mı? kullanan arkadaşlar fikir verebilirse sevinirim.şimdiden teşekkürler.

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Ben mi max için bi kirilmaz cam aldım max2 ye uyguladım.Kenarlarda bosluk var ama cam tam oturdu.Yapişmayan tarafı yok.Heryerini kaplayan koruyucularda kenarlarda baloncuklar oluştuğu yazior bi yorumda.O yüzden tercih etmedim.Sizin linklerden biri satişa kapanmiş diğerlerinde hiç yorum yok.Bence n11 veya GG dan baksaniz daha iyi olur.Yorumu fazla ürünlerden.Kırılmazda zore markayı tavsiye ederim.Kaliteli oluyor.2 telefonumdada kullandım.Kılıf pahalı bi şey bakmayın bence hepsi aynı işlevde nede olsa.Ben siyah silikon aldım.Telefonda siyah güzel durdu.yn~~

Oyla:

kemal_30

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
mi max 3
Konular
3
merhaba arkadaşlar verdiğim siparişler bugün itibariyle gelmeye başladı bende görüşlerimi bildirmek istedim.kılıf ve ekranı tam kaplayan ekran koruyucu sipariş etmiştim.kargo yaklaşık 15 gün civarı gibi bir sürede geldi. kılıf gayet şık elden kaymıyor tutuşu rahat elinizi rahatsız etmiyor iç tarafı silikon dış çerçevesi ise sert plastikten düşmelere ve darbelere karşı koruma olasılığı yüksek kargoda düşünüldüğünde alınabilir bence.ekran koruyucu gelirken zarar görmüş kullanma deneyimim olmadı.fakat gördüğüm kadarıyla şunu söyleye bilirim,siyah çerçevelerin üzerine yapışkan bir bant çekilmiş ve ekrana bu şekilde sabitleniyor.ekranın iç kısmı ise yapışmıyor.tabi uzun kullanımda kalkıp toz biriktirme yapar mı bunu da düşünmek lazım açıkçası.diğer ürünlerim gelmedi daha geldiklerinde diğer deneyimlerimi de paylaşırım. iyi günler dilerim.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
merhaba arkadaşlar verdiğim siparişler bugün itibariyle gelmeye başladı bende görüşlerimi bildirmek istedim.kılıf ve ekranı tam kaplayan ekran koruyucu sipariş etmiştim.kargo yaklaşık 15 gün civarı gibi bir sürede geldi. kılıf gayet şık elden kaymıyor tutuşu rahat elinizi rahatsız etmiyor iç tarafı silikon dış çerçevesi ise sert plastikten düşmelere ve darbelere karşı koruma olasılığı yüksek kargoda düşünüldüğünde alınabilir bence.ekran koruyucu gelirken zarar görmüş kullanma deneyimim olmadı.fakat gördüğüm kadarıyla şunu söyleye bilirim,siyah çerçevelerin üzerine yapışkan bir bant çekilmiş ve ekrana bu şekilde sabitleniyor.ekranın iç kısmı ise yapışmıyor.tabi uzun kullanımda kalkıp toz biriktirme yapar mı bunu da düşünmek lazım açıkçası.diğer ürünlerim gelmedi daha geldiklerinde diğer deneyimlerimi de paylaşırım. iyi günler dilerim.

Hayırlı olsun, gelenlerin bir resmini farklı açılardan çekip atmanız mümkünmü?

Oyla:

fatihpc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih KARAOK
Cihazım
Lumia 640 XL
Konular
5
arkadaşlar deneyimlerimi aktarıyorum

bu ürünü aldım.Ekranın çevresindeki siyah yerleri de kapattı. Renkli bölgede yapışkan var zaten orta kısmı yani cam kısmı ekran yüzeyine yayılmıyor. Bu sebepten ekranın ortası tam temas etmedi ve bariz bir renklenme oldu. gökkuşağı gibi. bende rahatsız olup çıkarıp attım. Ama ekranda duruşu felan on numaraydı ve heryeri kapattığı için görsel bozukluk yapmıyordu.Ekran ortasında sorun çıkarmasaydı çıkarmazdım. Bu ürünün daha kaliteli olanları vardır muhakkak. biraz esnek olmalı bu kalın olduğuna ekrana yapışmadı bence.

bu üründeki tempered glass koruyucuyu taktım. klasik cam olanlardan. Biraz kalın ve ekranın çizgisiyle aynı kesilmiş. 1 mm daha geniş olsa süper olacak. kavisli yere gelmemiş olacak ama tam ekranın orası kadar genişliği var. dolayısıyla kenarlarda ufak tefek yapışmama sorunları oluyor. Şu an bunu kullanıyorum. ALi den sipariş verdim onlarıda deneyeceğim. Ekran boş kalmasın şimdilik.

Sizde kullandığınız ürünleri link atarak paylaşırsanız doğru ürüne kısa yoldan ulaşırız.

Yeni ekran koruyucum geldi arkadaşlar. Tamperli olanlardan değil kalın değil yani incecik ama sağlam bişey. Tamperlideki sorun tam ekran kadar kesilmiş olmasıydı. Yeni gelende 0.5 mm kadar sağda ve solda fazlalık var dolayısıyla çok güzel durdu. ve incecik olduğuna (nano) çok memnun kaldım.link ,aşağıda veriyorum.

Son düzenleme:
Oyla:

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
teşekkür ederim hocam.kılıf ve ekran koruyucu siparişleri mi verdim.ilginiz için tekrardan teşekkür ederim.
Bana ekran koruyucu cepporttan aldığım mi max 2 ile hediye geldi sizin aldığınız kılıf sert plastik yani kalıp gibi ben onu almayı düşündüm fakat kırılma ya da boyası kalkar diye plastik aldım ürün gelince tecrübelerini yaz aydınlanalım

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Oyla:

serhatcatal1121

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÜRÜNÜ TANIMA
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
3
peki silikon renkli kılıf önerisi olan var mı ? ve kırılmaz cam kullananlar bu kadar mı bu ürünleri lütfen destek herkes ne kullandığını yazabilir mi ?
memnuniyet ve memnuniyetsizlik olarak.

Oyla:

byislamoglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
barış
Cihazım
mi max 2
Konular
0
mi max 1 için olan kılıflar çok güzel mi max 2 ye uyar mı acaba telefon boyutları aynı sonuçta ?

Oyla:

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Oyla:

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
linkteki ürünlere bakabilirsiniz.
Mi Max 1 ve Mi Max 2 için

aynı şekil kılıflar alabileceğim bi yer var mı acaba ?
örn :

Oyla:
Üst Alt