arkadaşlar deneyimlerimi aktarıyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu ürünü aldım.Ekranın çevresindeki siyah yerleri de kapattı. Renkli bölgede yapışkan var zaten orta kısmı yani cam kısmı ekran yüzeyine yayılmıyor. Bu sebepten ekranın ortası tam temas etmedi ve bariz bir renklenme oldu. gökkuşağı gibi. bende rahatsız olup çıkarıp attım. Ama ekranda duruşu felan on numaraydı ve heryeri kapattığı için görsel bozukluk yapmıyordu.Ekran ortasında sorun çıkarmasaydı çıkarmazdım. Bu ürünün daha kaliteli olanları vardır muhakkak. biraz esnek olmalı bu kalın olduğuna ekrana yapışmadı bence.
bu üründeki tempered glass koruyucuyu taktım. klasik cam olanlardan. Biraz kalın ve ekranın çizgisiyle aynı kesilmiş. 1 mm daha geniş olsa süper olacak. kavisli yere gelmemiş olacak ama tam ekranın orası kadar genişliği var. dolayısıyla kenarlarda ufak tefek yapışmama sorunları oluyor. Şu an bunu kullanıyorum. ALi den sipariş verdim onlarıda deneyeceğim. Ekran boş kalmasın şimdilik.
Sizde kullandığınız ürünleri link atarak paylaşırsanız doğru ürüne kısa yoldan ulaşırız.
Yeni ekran koruyucum geldi arkadaşlar. Tamperli olanlardan değil kalın değil yani incecik ama sağlam bişey. Tamperlideki sorun tam ekran kadar kesilmiş olmasıydı. Yeni gelende 0.5 mm kadar sağda ve solda fazlalık var dolayısıyla çok güzel durdu. ve incecik olduğuna (nano) çok memnun kaldım.link ,aşağıda veriyorum.