Yardım Mi Max 2 Kernel Kodları yayınlandı (7.1.18)

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
başlığı dikkat çeksin diye böyle yazdım acaba kimler yeni rom istiyor
evet arkadaşlar xiaomi mi max 2 nin kernel source kodlarını yayınlamıyor bu nedenle
linage os eski ismiyle cyanogenmod romlar çıkmıyor veya android 8.0 oreo sürümünü portlayamıyorlar
bu nedenle bir imza kampanyası başlattılar xda forum üzerinden bizlerde yeni romların çıkmasını istiyorsak bu
kampanyaya destek vermeliyiz

forum yöneticisi bu konuda olumsuz bir durum görüyorsa istediği gibi editleyebilir konuyu :)

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu kadar pasif kalacagını düşünmemiştim en azından 3-5 kişi gelir yorum yapar desteğini belli eder dedim 40 kişi bakmış çıkmış

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ben xda da o sayfayı gördüm ve katıldım, formu doldurdum ama çok fazla detay vardı ve sonlandırdım göndermeden. Sanırım diğer insanlarda aynı nedenle vazgecmislerdir... Zaten kernel kodu çok yakında açıklanır, Mi MAX için de çıkış tarihinden 5 ay sonra açıklanmıştı

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6 ayı doldurdu diye biliyorum hocam sadece merak ettiğim konu telefon ilk çıktıgında bu kodlar yayınlansa acaba xiaomi zarar mı ediyor ? yoksa geliştiriciler rom portluyor editliyor vs alıcısı daha çok mu olur ? gibi düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum

Oyla:

istebuazizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Azizak
Cihazım
mi max 64gb
Konular
25
cihazı miui ile kullanamayan biriyim, o yüzden mi max ten hâlâ 2 ye geçemiyorum, umarım en kısa zamanda çözerler bu sorunu.

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
cihazı miui ile kullanamayan biriyim, o yüzden mi max ten hâlâ 2 ye geçemiyorum, umarım en kısa zamanda çözerler bu sorunu.
MIUI yerine ne kullanıyorsunuz ayıptır sorması Mi Max da?

Oyla:

istebuazizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Azizak
Cihazım
mi max 64gb
Konular
25
MIUI yerine ne kullanıyorsunuz ayıptır sorması Mi Max da?

RR rom kullanıyorum, ya da lineageos olabiliyor, ki onlarca seçenek var bileceğiniz üzere zaten. kullanma sebebim bu romlarda hâlâ bariz şekilde performans farkı olması. miui saf Androidi karıştırıp şeklini değiştirdikçe, komplike hale getiriyor romu. gereksiz buluyorum çoğunu

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
RR rom kullanıyorum, ya da lineageos olabiliyor, ki onlarca seçenek var bileceğiniz üzere zaten. kullanma sebebim bu romlarda hâlâ bariz şekilde performans farkı olması. miui saf Androidi karıştırıp şeklini değiştirdikçe, komplike hale getiriyor romu. gereksiz buluyorum çoğunu
Performans açısındansa, ok o zaman...çünkü eski adı Cyanogenmod olan L-OS de saf Androidin biraz özellikler ilave edilmiş hali, RR ise L-OS bazlı, binbir ilave özellikleri olan bir Rom....
MIUI ise apayrı bir olay, burada önemli olan Android versiyon değil, MIUI Versiyonu....Lollipop, Marshmallow ve Nougat ile kullanılan MIUI 9 ile neredeyse tüm cihazlar her zaman en güncel hız ve özelliklerde ve MIUI9 ile çalışan ve oldukça iyi performans veren bir sürü rom mevcut ayrıca

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
neden üst android sürüm istiyorsun diyecek arkadaşlar için cevabım bazen programlar veya oyunlar vs android 5 ve üzeri diyor aynısı bizim cihazlarımız içinde geçerli olacak 2-3 yıl sonra aynı bizim cihazlarımızda alt versiyon sayılacak o nedenle android sürümü ne kadar desteklenirse cihazı uzun yıllar kulanacak insanlarda rahat edecektir

Oyla:
Üst Alt