Sohbet Mi Max 2 İle Aranıza Katıldım

selami58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
selami
Cihazım
yok
Konular
1
herhangi bir sorunda bana özelden dahi sorabilirsiniz max 2 siyah var bende sadece video kaydında bir sorun vardı yazılımsal olarak kayıt yaptıktan sonra arkada garip garip sesler vardı gacır gucur :) 9.2.1.0 güncellemesi geldi dün bana o sorun da gitmiş gibi görünüyor şimdiden hayırlı olsun bu arada cihaz cep telefonu degil ev telefonu gibi masanın üzerine koyuyorsunuz güzel duruyor kaliteli cepte taşıması alışkan olmayanlara zor :) şarj gibi ihtiyaçları pek yok akşam eve geldiğinizde ertesi gün için sarja koymayı unuttuysanız merak etmeyin 2 ci günü de çıkarabilecek bir yapısı var üzerinizde taşırken bir yerde mi unuttum hissiyatınız olmuyor sürekli olarak garavel usta gibi davranıyor
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hocam kamerasi nasil cihazin 1200 lira bütçem var iphone 5s den geçiceğim boyutuna alısırım ama kamerasi kafamı kurcalıyor iphone 5sden kötü diyen var. Biride diyor eşit diyor acayip kafam karıstı bu arada gold rengi naisl cokmu cıvık cepportta siyahı yokta

Meraxes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
15
Hocam kamerasi nasil cihazin 1200 lira bütçem var iphone 5s den geçiceğim boyutuna alısırım ama kamerasi kafamı kurcalıyor iphone 5sden kötü diyen var. Biride diyor eşit diyor acayip kafam karıstı bu arada gold rengi naisl cokmu cıvık cepportta siyahı yokta
Skorpi hocamın konusunda soruya cevap verdim hocam. Bendeki cihaz gold ve hiç de kötü durmuyor aldanmayın yorumlara :) Kameraya bu kadar takılmayın derim. ama örnek foto çekmeyi deneyeyim şimdi. Kapalı havada çektim diğerinde de bir kaç gündür temizlemediğim gitarımın tozlarını çektim. Umarım size istediğiniz fikri verir hocam :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

tahysnozgl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha Y Özgül
Cihazım
Lg g3
Konular
1
Skorpi hocamın konusunda soruya cevap verdim hocam. Bendeki cihaz gold ve hiç de kötü durmuyor aldanmayın yorumlara :) Kameraya bu kadar takılmayın derim. ama örnek foto çekmeyi deneyeyim şimdi. Kapalı havada çektim diğerinde de bir kaç gündür temizlemediğim gitarımın tozlarını çektim. Umarım size istediğiniz fikri verir hocam :)
Kesinlikle kamera konusunda Meraxes'e katılıyorum 8 sürümünde fokuslamada sıkıntı vardı 9 güncellemesiyle oda düzeldi.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt